Ευχές για δημιουργική χρονιά από τον Β. Ζορμπά στην πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράταξής του
Πολιτική

Ευχές για δημιουργική χρονιά από τον Β. Ζορμπά στην πρωτοχρονιάτικη πίτα της παράταξής του

Δίπλα στον Υμηττό και σε κλίμα ευχάριστης και φιλικής διάθεσης, πραγματοποιήθηκε σε τοπικό κατάστημα, η ετήσια παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, με επικεφαλής τον δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά. Κεντρική ευχή εκδήλωσης, το 2020 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και δημιουργία.

Ο δήμαρχος, περιστοιχισμένος από στελέχη της παράταξής του, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ενώ διαβεβαίωσε ότι κύριο μέλημά του είναι «η συνεχής και αδιάκοπη εργασία της διοίκησής του, για ένα καλύτερο αύριο στην πόλη μας».

Ειδικότερα, όπως τόνισε, «ανεξάρτητα από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση και άλλων έργων, πρωτεύων στόχος του είναι η κάλυψη των σχολικών κτηριακών αναγκών της Αγίας Παρασκευής».

Σημειώνεται ότι την εκδήλωση χαιρέτισε η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, Μαρία Ξινογαλά, εκ μέρους όλων των παρισταμένων συλλόγων.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης παραβρέθηκαν η βουλευτής και υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η βουλευτής Βορείου Τομέα και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ν.Δ., Ζωή Ράπτη, ο βουλευτής Βορείου Τομέα Δημήτριος Καιρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης και πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κεχρής, η εκπρόσωπος της παράταξης Αλλάζουμε Ελισάβετ Πετσατώδη, ο εκπρόσωπος της Νέας Αρχής Δημήτρης Δημητρίου, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Αγγελική Μηλιώτη, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ Ν.Δ., Γιάννης Καραγιαννάκης, η προέδρος του Κέντρου Πρόληψης «Αργώ», Γεωργία Πίσπα, ο πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ, Βασίλης Τσαγκάρης, η πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών, Αικατερίνη Θεοδωράκη, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», Αντώνης Μαυράκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, Θοδωρής Μπριάνης, ο πρόεδρος του «ΔΡΑΣ.Ε.», Αυγουστίνος Κάτσαρης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ», Γιάννης Πάνου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων, Γιάννης Αρβανιτάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Πευκακίων, Χρήστος Λαμπρινάκης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και Φιλανθρωπικού Συλλόγου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», Μάκης Κρασσανάκης, ο συντονιστής των Ποδηλατιστών Αγ. Παρασκευής Στέλιος Λαρίζας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τοξοβόλων «ΑΧΑΙΟΙ», Δημήτριος Βασιλείου, ο προέδρος της ΚΑΠ, Νίκος Δούμας, ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «ΠΗΓΑΣΟΣ», Ιωάννης Μαραγκός, η πρόεδρος των Σπουδαστών Λαϊκού Πανεπιστημίου, Φρίντα Δημουλή, ο εκπρόσωπος των «Χοροταξιδευτών», Άρης Σαμπάνης, ο ειδικός γραμματέας της Πανηπειρωτικής Ένωσης Αντώνης Κοντός, η αντιπρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού (παράρτημα Αγ. Παρασκευής), Μαρίνα Καλατζάκη, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων, Μαρία Ξινογαλά, η πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντοπεύκου, Βούλα Κουτσογιάννη, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δεσμοί Αλληλεγγύης, Ντίνα Μανωλοπούλου, ο προέδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σερκεδάκης, η αντιπρόεδρος του Ομίλου Αιτωλοακαρνάνων, Λένα Μαρκή, ο αντιπρόεδρος του ΓΣΑΠ, Βαγγέλης Κακοσούρης και ο τέως πρόεδρος της ΑΕΑΠ, Θανάσης Δημακόπουλος.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατήρ Σταύρος Τρικαλιώτης, του Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet