Η ΝΙΚΗ… αφουγκράστηκε το Κοντόπευκο
Πολιτική

Η ΝΙΚΗ… αφουγκράστηκε το Κοντόπευκο

Συνάντηση στο ΚοντόπευκοΣτην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής στο Κοντόπευκο έγινε την Κυριακή 9 Μαρτίου από την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής η πρώτη στη σειρά των εκδηλώσεων με τίτλο «Ακούμε την άποψή σας, συζητάμε με τους κατοίκους στις γειτονιές».

Στην εισήγησή του, ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος αναφέρθηκε στη σκληρή οικονομική πραγματικότητα των Δήμων, όπως και σε πολλά προβλήματα του Κοντόπευκου και ανακοίνωσε τη θεσμοθέτηση υπεύθυνου γειτονιάς δημοτικού συμβούλου από την επόμενη δημοτική αρχή, τη θεσμοθέτηση συναντήσεων στις γειτονιές, όπως και την εφαρμογή του συμμετοχικού προϋπολογισμού με επαναφορά του θεσμού των Συνοικιακών Συμβουλίων. Ακολούθησαν πολλές τοποθετήσεις από κατοίκους του Κοντόπευκου που έθεσαν σειρά ζητημάτων, θεμάτων και προβληματισμών που αφορούν στη συνοικία τους.

Η εκδήλωση έδειξε ότι οι πολίτες επιζητούν την επικοινωνία και τον διάλογο για τα θέματα που τους απασχολούν, όπως οδός Γαρυττού, στάθμευση δίπλα στους σταθμούς Μετρό, πλατεία Κοντόπευκου, Οικ. Τετράγωνο 188 Τριφυλλίας & Καλαμάτας, κτήμα Ιόλα, Οικόπεδο υπ. Γεωργίας στην οδό Παπάγου, καθαριότητα, αύλειοι χώροι σχολείων, οικόπεδο έναντι Sprinder, αύλειος χώρος εκκλησίας Αγίου Δημητρίου, πεζοδρόμια οδού Χαλανδρίου, έργο βιοκληματικής ανάπλασης, όμβρια, Β΄ πλατεία Κοντόπευκου, υποχρεώσεις Αττικής οδού, οικόπεδο Τήνου και Δερβενακίων και πολλά άλλα.

Από την πλευρά των στελεχών της παράταξης, όπως δηλώθηκε,  θα συνεχιστούν οι ενημερωτικές εκδηλώσεις-συζητήσεις “που αποτελούν για εμάς βασική λειτουργία επικοινωνίας με τους δημότες και ζήτημα Δημοκρατίας”, όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet