Η Όλγα Παρδάλα στη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Η Όλγα Παρδάλα στη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή

Η Όλγα Παρδάλα εντάσσεται στο δυναμικό της δημοτικής παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή.

«Η Όλγα είναι μία δυναμική και πολύ καταρτισμένη δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην Πολιτική Δικονομία και υποψήφια διδάκτορας στη Διεθνή Διαιτησία στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης» όπως αναφέρει η παράταξη, η οποία και προσθέτει στη σχετική ανακοίνωσή της:

«Ξεχωρίζει για την πολύ συγκροτημένη νομική της σκέψη, τη μεθοδικότητα στη δουλειά της, αλλά και για την κοινωνική της συμμετοχή και δράση. Ως παιδί πολύτεκνης οικογένειας, νέα επαγγελματίας, μητέρα και εργαζόμενη, διεκδικεί καλύτερες συνθήκες και ένα καλύτερο αύριο για το μέλλον της πόλης μας. Η ενασχόλησή της με τα κοινά είναι μια απόφαση ευθύνης που εκφράζει και αντιπροσωπεύει μία υγιή αντίδραση της γενιάς της, απέναντι στην απαξίωση και στο τέλμα που οδηγεί την πόλη η νοοτροπία του χθες.

Μοιραζόμαστε την  ίδια αγωνία και  για τα σοβαρά προβλήματα που παραμένουν και αναζητούν λύση και συμφωνούμε στις βασικές προτεραιότητες και στην στόχευση των επομένων ετών. Γιατί ζούμε σε μια  πόλη που θα πρέπει πολύ γρήγορα βελτιώσει την καθημερινότητά μας με διαφορετικό τρόπο λειτουργίας και  αντίληψης.

Θα είναι σημαντική η συνδρομή της σε θέματα που εμπίπτουν στο γνωστικό και επαγγελματικό της αντικείμενο και ιδιαίτερα στο δίκαιο των δημοσίων υπαλλήλων, το συνταξιοδοτικό δίκαιο δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, τη διεκδίκηση εφάπαξ παροχής υπαλλήλων του δημοσίου και του ιδιωτικού τραπεζικού τομέα, καθώς και στη ρύθμιση τραπεζικών δανείων ενώπιον των ελληνικών δικαστηρίων».

Διαβάστε αναλυτικά για την ένταξη της Ο. Παρδάλα στην παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet