Θέματα της Αγίας Παρασκευής συζήτησε ο εκλεγμένος δήμαρχος Γ. Μυλωνάκης με τον Θ. Λιβάνιο
Πολιτική

Θέματα της Αγίας Παρασκευής συζήτησε ο εκλεγμένος δήμαρχος Γ. Μυλωνάκης με τον Θ. Λιβάνιο

Στο υπουργείο Εσωτερικών βρέθηκε την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 ο εκλεγμένος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης, όπου συναντήθηκε με τον αναπληρωτή υπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο, συζητώντας μαζί του πλήθος ζητημάτων που αφορούν στην πόλη.

Ειδικότερα, μεταξύ των θεμάτων που απασχόλησαν τη συνάντηση των δύο ανδρών ήταν η διατήρηση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης «Αλέκος Κοντόπουλος» ως Νομικό Πρόσωπο του Δήμου, η αξιοποίηση του Πολιτιστικού και Αθλητικού Κέντρου «Σταύρος Κώτσης» και η δημιουργία του Αθλητικού Κέντρου στα Πευκάκια. Επίσης, διασφαλίστηκε ότι η αύξηση του κόστους μισθοδοσίας του Δήμου θα καλυφθεί από το κράτος, μέσω έκτακτης χρηματοδότησης.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών ο Γ. Μυλωνάκης δήλωσε:

 «Είχα σήμερα μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρώτη συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο, με τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε εκτενώς αρκετά σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Αγίας Παρασκευής. Ο κ. υπουργός έδειξε να έχει πολύ καλή γνώση των θεμάτων της πόλης, αλλά και τη βούληση να συνεισφέρει -στο μέτρο των αρμοδιοτήτων του- στη θετική διαχείρισή τους.

Η νέα δημοτική αρχή, η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα την 1η Ιανουαρίου 2024, είναι αποφασισμένη να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα και να αξιοποιεί κάθε διαθέσιμη ευκαιρία για την ανάπτυξη της πόλης και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Στο πλαίσιο αυτό, θα είμαστε σε διαρκή επαφή με τους αρμόδιους υπουργούς, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο μπορούμε για να αλλάξουμε την Αγία Παρασκευή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet