Και ο Γιάννης Δερματάς στην Αγία Παρασκευή η Πόλη μας
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Και ο Γιάννης Δερματάς στην Αγία Παρασκευή η Πόλη μας

Ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Δερματάς, εντάχθηκε στο στελεχιακό δυναμικό της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας, όπως μας ενημερώνει με ανακοίνωσή της η παράταξη.

Στο βιογραφικό του κ. Δερματά, που συνοδεύει την ανακοίνωση, αναφέρονται τα εξής:

Γεννήθηκα στη Λαμία Φθιώτιδος την 13η Δεκεμβρίου του 1961. Παρακολούθησα το 1ο Γυμνάσιο Λαμίας και αποφοίτησα από αυτό το 1979. Εκεί γνώρισα για πρώτη φορά τον Βασίλη Ζορμπά, που ήταν τέσσερα χρόνια μεγαλύτερός μου. Στο Λύκειο ήμουν πρόεδρος του 15μελούς Συμβουλίου.

Από το 1991 είμαι κάτοικος και δημότης της Αγίας Παρακευής. Είμαι παντρεμένος από το 1995 με την Κέλλη Κουτσουνά, καθηγήτρια φιλόλογο.

Ήμουν αθλητής της πετοσφαίρισης  στον «Α.Σ. Φθιώτις» (Β’ Εθνική, 1973-79). Εισήλθα στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών το 1980 και αποφοίτησα, με βαθμό πτυχίου «πολύ καλά» και ειδικότητα αντισφαίριση.

Ως προπονητής αντισφαίρισης, εργάστηκα το 1982-86 στo «Πολιτεία Tenis Club», υπό τον Κώστα Δροσόπουλο, το 1984-86 στον Α.Σ. Κηφισιάς και από το 1986-2006 ως πρωτο-προπονητής και ιδρυτής των Ακαδημιών του Δήμου Γαλατσίου και του Α.Σ. Γαλατσίου. Πάνω από 1.000 παιδιά πέρασαν ως εκπαιδευόμενα από τα χέρια μου, εκ των οποίων και αρκετοί πρωταθλητές στις κατηγορίες 10-12-14 ετών.

Διορίστηκα στην Εκπαίδευση τον Σεπτέμβριο του 1991. Σήμερα διανύω το 28ο έτος υπηρεσίας μου. Το 2014 πήρα μετάθεση (οργανική θέση) στο 1ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής, όπου στις 9/6/15 εξελέγην διευθυντής, μετά από ψηφοφορία των συνυπηρετούντων συναδέλφων μου. Στις τελευταίες κρίσεις δ/ντών μεταξύ 200 περίπου υποψηφίων όλης της Β’ Αθήνας, είχα την 49 θέση, όμως προτίμησα το ίδιο μικρό σχολείο, με πεποίθηση τη μεγαλύτερη δυνατή προσφορά των υπηρεσιών μου στην τοπική κοινωνία, τα γειτονόπουλά μου.

Έλαβα το διδακτορικό μου στη Βυζαντινή Ιστορία, στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων,  το 2002, με τίτλο εργασίας:«Η σωματική άσκηση κατά την πνευματική άθληση, τον 7ο αιώνα στο Βυζάντιο – Ιωάννης της Κλίμακος, Μάξιμος ο Ομολογητής, Ισαάκ ο Σύρος».

Γνωρίζω την αγγλική γλώσσα  σε επίπεδο proficiency και έχω επάρκεια γνώσεων Η/Υ, ECDL.

Έχω παρακολουθήσει το Ορθόδοξο Θεολογικό Σεμινάριο της Εκκλησίας της Ελλάδος «Σύγχρονες αιρέσεις», υπό τον π. Αντώνιο Αλεβιζόπουλο 1995-96. Επίσης παρακολούθησα σεμινάρια ΕΚΔΔΑ για «Οργάνωση και Διοίκηση», όπως και άλλα εκπαιδευτικά σεμινάρια του ΥΠΕΠΘ. Είχα συμμετάσχει σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο Μπουσάγκ της Γαλλίας. Με επιστημονική επιμέλειά μου γυρίστηκε η ταινία «ΑΓΩΝ» (2004), σε σενάριο Κέλλης Κουτσουνά.

Αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με τον Βασίλη Ζορμπά και τα αξιόλογα στελέχη της παράταξής του, για να συνεισφέρω κι εγώ με τις δυνάμεις μου στον αγώνα τους για το μέλλον της πόλης μας, στις εκλογές του 2019.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet