Μήνυμα ενότητας από τον νέο δήμαρχο
Πολιτική

Μήνυμα ενότητας από τον νέο δήμαρχο

Μήνυμα συμμετοχής, αλληλεγγύης κι ανάπτυξης απευθύνει ο νέος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, λίγες ώρες μετά την εκλογή του στο αξίωμα του πρώτου δημότη της πόλης. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής 25/5 στην Αγία Παρασκευή επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο πως η πόλη μας θέλει να πάει μπροστά ενωμένη δίχως διαχωριστικές γραμμές. Όπως είπαμε πριν την εκλογική αναμέτρηση, ο μεγάλος αντίπαλος δεν είναι οι άλλες παρατάξεις, ο μεγάλος αντίπαλος για εμάς είναι τα προβλήματα και αυτά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί.

Νικητής των εκλογών είναι η Αγία Παρασκευή, οι κάτοικοι, η προοπτική μας. Δεν είναι η νίκη μιας παράταξης, είναι η νίκη των πολιτών του τόπου. Είναι η νίκη της δημιουργίας, της ελπίδας, της ανάπτυξης. Είναι μια νίκη που ανήκει σε όλους τους Αγιοπαρασκευιώτες. Γιατί οι δημότες αναγνώρισαν και αγκάλιασαν την κοπιαστική δουλειά, το ήθος, το ειλικρινές ενδιαφέρον μας για τον τόπο.

Σας ευχαριστώ όλους και σας καλώ να συμμετέχουμε μαζί στην επόμενη μέρα για τον τόπο μας. Για να οικοδομήσουμε μια κοινωνία αλληλεγγύης, αξιοπρέπειας, συμμετοχής, ανάπτυξης και δημοκρατίας. Σε αυτή την κοπιώδη αλλά και γεμάτη προκλήσεις περίοδο που θα ξεκινήσει σε λίγους μήνες, σας θέλουμε κοντά μας. Δήμος και δημότες μαζί, ενωμένοι.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους.

 

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet