Νέα Αρχή: H δημοκρατία της έδρας καλά κρατεί στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Πολιτική

Νέα Αρχή: H δημοκρατία της έδρας καλά κρατεί στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

«Κάποιοι με συμπεριφορά θαμώνα χαμαιτυπείου και άλλοι με την ανοχή τους, θέλουν να καταστήσουν το Δημοτικό Συμβούλιο, πεδίο αντεγκλήσεων και προσωπικών ύβρεων για να μη γίνεται ουσιαστική συζήτηση», όπως αναφέρει η παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Οικονόμου.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης ο συνδυασμός σημειώνει τα εξής:

Θα πρέπει όμως να ξέρουν πλέον, ότι η υπομονή όλων μας απέναντι σε ακραίες συμπεριφορές εξαντλήθηκε και θα βρεθούν υπόλογοι για τις πράξεις τους.

Για να μην υπάρξει παρανόηση ή αυτόματος συνειρμός με όλα αυτά που συμβαίνουν, που θα συνδέσει τον τίτλο με την ανατομική έννοια του όρου, ξεκαθαρίζουμε ότι κυριολεκτούμε και αναφερόμαστε στην έδρα του Δημοτικού Συμβουλίου, στην πρόεδρο και στον δήμαρχο.

Μετά από ένα συνηθισμένο πλέον παραλήρημα του δημάρχου στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τετάρτη, όπου μην αντέχοντας στην κριτική, έβλεπε παντού συνωμοσίες και φαντάσματα, επιστρατεύτηκε το απόγευμα ο έτερος πολιτικός ταραχοποιός, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, για να κάνει δήλωση στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet