Νέο μέλος της παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή ο Μ. Στρατάκος
Πολιτική

Νέο μέλος της παράταξης Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή ο Μ. Στρατάκος

Ο Μανώλης Στρατάκος είναι ο νέος υποψήφιος με την παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή. Όπως αναφέρει η παράταξη στη σχετική ανακοίνωσή της πρόκειται για έναν «εκλεκτό συμπολίτη και πολύτεκνο οικογενειάρχη, ο οποίος θα συνταχθεί μαζί μας στην μάχη που θα δώσουμε να κάνουμε την Αγία Παρασκευή καλύτερη, να κάνουμε μία Νέα Αρχή στην πόλη μας. Με εξαιρετική επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθειά μας. Τον καλωσορίζουμε στην παράταξή μας».

Από την πλευρά του, ο κ. Στρατάκος δήλωσε για την ένταξή του στη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή:

Τον Γιώργο Οικονόμου τον γνώρισα το 1979 στη Σχολή Ικάρων – Τμήμα Μηχανικών (ΣΜΑ) και αμέσως τον θαύμασα γιατί μπορούσε να είναι πρώτος και στον αθλητισμό (100μ.), αλλά και στα μαθήματα.

Από τη συνεργασία μας μπορώ να δηλώσω ότι είναι άνθρωπος έξυπνος, διορατικός, δραστήριος με πυγμή και αποφασιστικότητα. Πιστεύω ότι η επιστημονική του μόρφωση, το εύρος των γνώσεων και η εμπειρία που απέκτησε στην Πολεμική Αεροπορία και στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, όχι μόνο στον χειρισμό κρίσιμων καταστάσεων, αλλά και σε καθημερινά θέματα οργάνωσης και εύρυθμης λειτουργίας, τον καθιστούν ιδανικό να ανταποκριθεί στις απαιτητικές ανάγκες της διοίκησης του Δήμου και της επίλυσης οποιασδήποτε μορφής προβλήματος.

Για τους λόγους αυτούς είμαι σίγουρος ότι, με την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια όλων μας, μπορεί να κάνει μια πραγματικά ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Ποιος είναι ο Μανώλης Στρατάκος

Ο Μανώλης Στρατάκος γεννήθηκε το 1962 και μεγάλωσε στον Πειραιά. Εισήχθη στη ΣΜΑ (Σχολή Ικάρων – Τμήμα Μηχανικών) το 1979, από όπου και αποφοίτησε ως Ηλεκτρονικός Μηχανικός το 1983.

Το 1996 απέκτησε το μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) «Information Systems Engineering» από το τμήμα Robotics του Παν/μιου Reading της Αγγλίας.

Έχει σπουδάσει εσωτερική αρχιτεκτονική, διακόσμηση και σχεδιασμό αντικειμένων στο νυν Παν/μιο Δυτικής Αττικής.

Έχει εργαστεί επί 3ετία στην Ολλανδία, ως υπάλληλος του ΝΑΤΟ, σε μονάδα υποστήριξης των ιπτάμενων Radar (AWACS).

Στη διάρκεια της καριέρας του εκπροσώπησε τη χώρα μας σε διάφορες συνεδριάσεις, επιτροπές και ομάδες εργασίας του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε., ενώ εκπαιδεύτηκε σε διάφορα αντικείμενα της ειδικότητάς του στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Έχει διδάξει επί διετία το αντικείμενο του Ηλεκτρονικού Πολέμου στη Σχολή Ικάρων, Τμήμα Μηχανικών (ΣΜΑ).

Έχει διατελέσει επί μια πενταετία μέλος του Δ.Σ. του ΕΙΜ – Εθνικού Ινστιτούτου Μετρολογίας [μέρος του Εθνικού Συστήματος Υποδομών Ποιότητας (ΕΣΥΠ), ανώτερος εθνικός φορέας πιστοποίησης].

Υπηρέτησε σε διάφορες θέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ως επιτελής, διευθυντής και διοικητής μονάδος. Αποστρατεύτηκε το 2011 με το βαθμό του Ταξιάρχου.

Γνωρίζει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά.

Ασχολείται με τη ζωγραφική, το τένις και τη φωτογραφία.

Είναι παντρεμένος, έχει 4 αγόρια (3 φοιτητές) και ζει στην Αγ. Παρασκευή από το 1998.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet