Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής: «Πεταμένα» 100.000 ευρώ για ενοίκια σε άδεια κτήρια
Πολιτική

Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής: «Πεταμένα» 100.000 ευρώ για ενοίκια σε άδεια κτήρια

Περίπου 100.000 ευρώ έχει πληρώσει ο Δήμος για δύο κτήρια που δεν αξιοποιούνται για κανέναν σκοπό, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής.

Η παράταξη αναφέρεται στις δύο περιπτώσεις και σημειώνει ότι «Οι συγκεκριμένες ενοικιάσεις, όμως, επιβάλλεται ή να αξιοποιηθούν ή να λήξουν».

Η πλήρης ανακοίνωση της παράταξης έχει ως εξής:

«Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής πληρώνει ενοίκια για δυο άδεια κτίρια!

Το πρώτο ακίνητο είναι 600 τ.μ., ιδιοκτησίας του Μετοχικού Ταμείου Στρατού επί της Λεωφόρου Μεσογείων έναντι του δημαρχείου. Ο Δήμος πλήρωσε ενοίκιο 2.000 ευρώ τον μήνα επί δυο χρόνια δημαρχίας Ζορμπά και συνεχίζει να πληρώνει τους 17 μήνες δημαρχίας Μυλωνάκη (συνολικά περίπου 48 + 34 = 82.000 ευρώ).

Εκτός από αυτή τη σπατάλη, επί δημαρχίας Μυλωνάκη, πληρώνουμε το ενοίκιο μονοκατοικίας επί της οδού Αφροδίτης στον Τσακό, όπου λειτουργούσε παιδικός σταθμός. Ο σταθμός έκλεισε τον Ιούλιο του 2024 αλλά παρ’ όλα αυτά ο Δήμος μας πληρώνει ενοίκιο 1.750 ευρώ τον μήνα, επί δέκα μήνες ήδη (17.500 ευρώ περίπου) χωρίς να χρησιμοποιεί τη μονοκατοικία. Σε ερώτησή μας, μάθαμε ότι ΘΑ διαμορφωθεί για να στεγάσει τα Δημοτικά Ιατρεία του Τσακού χωρίς καμία ενημέρωση, πότε θα γίνει αυτό.

Οι μήνες και τα νοίκια τρέχουν!

ΥΓ. Ο Δήμος μας είναι σπάταλος και σε άλλες περιπτώσεις. Οι συγκεκριμένες ενοικιάσεις, όμως, επιβάλλεται ή να αξιοποιηθούν ή να λήξουν».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet