Νίκη των Πολιτών Αγ. Παρασκευής: Παραδώσαμε έναν οικονομικά υγιή Δήμο
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Νίκη των Πολιτών Αγ. Παρασκευής: Παραδώσαμε έναν οικονομικά υγιή Δήμο

Όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο, τέως δήμαρχος της πόλης, Γιάννη Σταθόπουλο, η συζήτηση για τον ισολογισμό, δηλαδή την οικονομική κατάσταση του Δήμου Αγίας Παρασκευής έτους 2019, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου είναι της δημαρχιακής θητείας του συνδυασμού, απέδειξε (συνεδρίαση Δ.Σ της 17ης Φεβρουαρίου) ότι:

  • Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εξακολούθησε και το 2019 να είναι οικονομικά υγιής με μεγάλα ταμειακά υπόλοιπα και αξιόλογο έργο ταυτόχρονα.
  • Ιδιαίτερα θετικός δείκτης της πολύ καλής οικονομικής κατάστασης είναι η σαφής βελτίωση του Δείκτη Κυκλοφορούντος Ενεργητικού προς τις υποχρεώσεις.

Παράλληλα, η παράταξη σημειώνει τα εξής:

  • Το 2019, σε μεταβατικό στάδιο αλλαγής δημοτικής αρχής, ο Β. Ζορμπάς μας κατηγόρησε ότι δεν παραδώσαμε έγκαιρα τα οικονομικά στοιχεία παρότι είχε ψηφιστεί ο Ισολογισμός του 2018 από τον Μάρτιο του 2019. Τώρα έφερε για ψήφιση τα οικονομικά στοιχεία του 2019 στα τέλη Φεβρουαρίου του 2021.
  • Το επιχείρημα «παρέλαβα καμένη γη» του ίδιου, κάτι που ποτέ δεν είπαμε εμείς για την θητεία του, καταρρίπτεται με πάταγο. Είναι το γνωστό χιλιοπαιγμένο έργο που χρησιμοποιεί και με το οποίο έχει απαξιώσει όλους τους, μέχρι σήμερα, δημάρχους της πόλης για να αποσιωπήσει την αδυναμία και ανικανότητα του να υλοποιήσει έγκαιρα και να υπερασπίσει τα συμφέροντα του Δήμου, καθώς και την έλλειψη οράματος που τον διαπνέει. Ήδη μέσα σε 1,5 χρόνο θητείας του, επαρκής χρόνος για να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα, έχει φανεί η ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής που τις τελευταίες ημέρες εγκατέλειψε ουσιαστικά στο έλεος των καιρικών συνθηκών την πόλη μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet