Νίκη των Πολιτών: Μετέωρη η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση στον Δήμο Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Νίκη των Πολιτών: Μετέωρη η δίχρονη προσχολική εκπαίδευση στον Δήμο Αγ. Παρασκευής

Την «προχειρότητα» της διοίκησης του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, στο θέμα της προετοιμασία για τη δίχρονη υποχρεωτική προσχολική αγωγή καταγγέλλει η παράταξη του τέως δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου.

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωσή της η Νίκη των Πολιτών υποστηρίζει:

Η δημοτική Αρχή του B. Ζορμπά όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε να ενημερωθεί και να συνεχίσει όλα όσα είχαμε ξεκινήσει από τον Μάρτιο του 2018 για την εξασφάλιση της λειτουργίας της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης, αλλά στην κυριολεξία στις 23/6 μας ενημέρωσε ότι μόλις τρεις μήνες πριν άρχισε να τους απασχολεί το όλο θέμα.

Τι να περιμένει κανείς από «αυτοδιοικητικούς» που είχαν επενδύσει στην κατάργηση του νόμου; Τι να περιμένει κανείς από μια ηγεσία του Δήμου που μας έφερε προς ψήφιση την ίδρυση παραρτημάτων Νηπιαγωγείων, ενώ ξέχασε την εδώ και επτά μήνες απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (358/20-11-19) για την ίδρυση του 15ου Νηπιαγωγείου στην οδό Πατρόκλου. Επίσης, ξέχασαν εντελώς ότι στην ίδια απόφαση έπρεπε να κάνουμε ανάληψη για το κόστος λειτουργίας όλων αυτών των παραρτημάτων και επαναφέρουν το θέμα εκπρόθεσμα.

Οποία προχειρότητα!

Παρά το ότι φαίνεται ότι έχουμε εμπιστευτεί την τύχη των παιδιών μας σε αναποτελεσματικούς αιρετούς, τους ευχόμαστε να καταφέρουν να ολοκληρώσουν μέσα στις επόμενες 60 ημέρες τις αναγκαίες εργασίες για τις απαραίτητες αίθουσες. Μόνο έτσι θα μπορέσουν να καλύψουν το σύνολο των 876 εγγραφών στα Νηπιαγωγεία της Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet