Να σταματήσουν οι «κοκορομαχίες» μεταξύ Ζορμπά και Οικονόμου στο Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής ζητούν οι Αλλάζουμε
Πολιτική

Να σταματήσουν οι «κοκορομαχίες» μεταξύ Ζορμπά και Οικονόμου στο Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής ζητούν οι Αλλάζουμε

«Την ώρα που η Αγία Παρασκευή και οι κάτοικοί της αντιμετωπίζουν δεκάδες προβλήματα στην καθημερινότητά τους, οι κ.κ. Ζορμπάς και Οικονόμου “μαλώνουν” στο Δημοτικό Συμβούλιο για την… κομματική επετηρίδα» σημειώνει η δημοτική παράταξη Αλλάζουμε, με επικεφαλής τον Γιάννη Μυλωνάκη, με αφορμή την πρόσφατη αποχώρησή της από τη συνεδρίαση του Σώματος, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020, όταν η αντιδικία μεταξύ του δημάρχου και του επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Αρχή είχε πάλι «φουντώσει».

Όπως αναφέρουν οι Αλλάζουμε, σε κάθε συνεδρίαση του Σώματος και με κάθε αφορμή, ο δήμαρχος και ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Αρχή»… διασταυρώνουν τα ξίφη τους «για το ποιος είναι ο  αυθεντικότερος εκφραστής του χώρου της Νέας Δημοκρατίας». Με αυτόν τον τρόπο «ουσιαστικά υπονομεύουν κάθε προσπάθεια νηφάλιου διαλόγου στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου», σημειώνει η ίδια ανακοίνωση, προσθέτοντας: «Αντί δηλαδή να αποφασίζουμε, καταλήγουμε να παρακολουθούμε κοκορομαχίες χωρίς αντίκρισμα».

Και η παράταξη του κ. Μυλωνάκη συνεχίζει:

«Το ίδιο συνέβη και στη συνεδρίαση της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου 2020. Γι’ αυτό και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Αλλάζουμε αποχωρήσαμε από την αίθουσα συνεδριάσεων, καταγγέλλοντας τη διαδικασία. Αρνούμαστε να είμαστε θεατές μιας “χιλιοπαιγμένης παράστασης” μεταξύ των κ.κ. Ζορμπά και Οικονόμου, χωρίς ουσία και χωρίς αντίκρισμα.

»Για τελευταία φορά, καλούμε τον δήμαρχο και τον επικεφαλής της παράταξης Νέα Αρχή να σεβαστούν τον θεσμικό ρόλο τους και να αφήσουν τους εσωκομματικούς καβγάδες τους έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.  Καλούμε και τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις να πάρουν αποφασιστικά μέτρα για το θλιβερό αυτό φαινόμενο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet