Οι προτάσεις των λοιπών παρατάξεων για τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Αγίας Παρασκευής
Πολιτική

Οι προτάσεις των λοιπών παρατάξεων για τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Αγίας Παρασκευής

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, ενημερώνει τους δημότες ότι βρίσκονται στη διάθεση της δημοτικής αρχής οι προτάσεις των λοιπών παρατάξεων για τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου, για το έτος 2021.

Παράλληλα, ο η διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής δημοσιοποιεί οι προαναφερθείσες προτάσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Στις 21/9/2020 ζήτησα εγγράφως από τις δημοτικές παρατάξεις να καταθέσουν τι προτάσεις τους, εντός 15 ημερών, για να συμπεριληφθούν στον νέο Προϋπολογισμό και Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου.

Η μόνη παράταξη που ανταποκρίθηκε άμεσα ήταν η παράταξη Αλλάζουμε και μάλιστα ο επικεφαλής της συνεχάρη την κίνηση αυτή του δημάρχου τονίζοντας, ότι για πρώτη φορά δημοτική αρχή, ζήτησε τη γνώμη της αντιπολίτευσης.

Στις 12/10/2020 επανήλθα με νέο έγγραφο μου προς τις υπόλοιπες παρατάξεις και ξαναζήτησα τις προτάσεις τους.

Η παράταξη Νίκη (Γιάννης Σταθόπουλος) μας έστειλε τις προτάσεις της στις 16/11/2020, με δύο μήνες καθυστέρηση και η παράταξη Νέα Αρχή (Γιώργος Οικονόμου) έστειλε τις προτάσεις της στις 19/10/2020.

Πέραν των καθυστερήσεων, σήμερα, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις παρατάξεις που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη διαδικασία διαβούλευσης.

Παραθέτω πιο κάτω τις προτάσεις που υπέβαλαν και τις απαντήσεις της διοίκησης, περιμένοντας ότι κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα λάβουμε τη θετική τους ψήφο.

Τέλος, στο θέμα του κλειστού προπονητηρίου για το οποίο η δημοτική αρχή έχει δεσμευτεί στους συλλόγους αλλά και στην επιτροπή διαβούλευσης, θα τοποθετηθεί κωδικός με το ποσό των 40.000 ευρώ, την ημέρα που θα συζητείται στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Προϋπολογισμός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet