Ο Νικόλας Μπιρμπάκος εντάσσεται στην παράταξη Νίκη των Πολιτών
Πολιτική

Ο Νικόλας Μπιρμπάκος εντάσσεται στην παράταξη Νίκη των Πολιτών

Ο Νικόλας Μπιρμπάκος, δημοσιογράφος και συντάκτης ραδιοφώνου, εντάσσεται στην παράταξη Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής.

Για τον Ν. Μπιρμπάκο η δημοτική παράταξη αναφέρει:

«Ο Νικόλας έχει μεγαλώσει στον Παράδεισο της Αγίας Παρασκευής και κατοικεί στην περιοχή από το 1981. Είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Ελένη Βουλγαρίδου με την οποία έχουν μια κόρη, μαθήτρια του 7ου Δημοτικού Σχολείου, η δε αδελφή του, Αντωνία Μπιρμπάκου ,διατηρεί πνευμονολογικό ιατρείο στην οδό Αγίας Τριάδος.

Ο Νικόλας ήταν μέλος του Δ.Σ. Γονέων του 14ου Νηπιαγωγείου Αγίας Παρασκευής και σήμερα είναι δίπλα στον Σύλλογο Γονέων του 7ου Δημοτικού.

Από πλευράς βιογραφικού μετά τα σχολικά του χρόνια στο 4ο Δημοτικό και το 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής πήρε το πτυχίο του φυσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου συμμετείχε στην επιστημονική ομάδα του καθηγητή Κ. Βαρώτσου σε θέματα Ανώτερης Ατμόσφαιρας.

Σπούδασε, επίσης, στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας και από το 1992 έως και σήμερα δραστηριοποιείται στον χώρο των ΜΜΕ.

Ήταν υπεύθυνος λειτουργίας του γραφείου Τύπου της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής (2005-10) και έχει εργαστεί στον χώρο της τηλεόρασης ως αρχισυντάκτης και συντάκτης εκπομπών ραδιοφώνου (ΕΡΤ, Alpha, ΑΝΤ1) και ως παραγωγός εκπομπών (Δίαυλος 10, Εν Λευκώ, Alpha 989 και POLIS 88,6)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet