Παραίτηση – «βόμβα» της προέδρου των ΠΑΙΣΔΑΠ με βαριές κατηγορίες κατά του δημάρχου Αγίας Παρασκευής
Πολιτική

Παραίτηση – «βόμβα» της προέδρου των ΠΑΙΣΔΑΠ με βαριές κατηγορίες κατά του δημάρχου Αγίας Παρασκευής

Παραίτηση – «βόμβα» από την προεδρία του Νομικού Προσώπου Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ), και μάλιστα με βαριές καταγγελίες για το πρόσωπο του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά, υπέβαλε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης η πρόεδρος Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου.

Στη μακροσκελή επιστολή παραίτησης, η κ. Αντωνοπούλου-Πανάγου κατηγορεί, μεταξύ άλλων, τον δήμαρχο και τους «προστατευόμενούς» του ότι απαξιώνουν τον θεσμό των ΠΑΙΣΔΑΠ, ενώ καταγγέλλει ότι υπάρχουν «αποφάσεις στο παρασκήνιο», τις οποίες -σύμφωνα με τον κ. Ζορμπά- η ίδια θα πρέπει «απλώς να υπογράφει».

Επίσης, αναφέρει ότι ο δήμαρχος την «βρίζει σκαιότατα», ενώ οι προσπάθειές της να συναντηθεί μαζί του για τα προβλήματα του Νομικού Προσώπου «πέφτουν στο κενό».

Δηλώνοντας ότι δεν είναι «οπαδός της καμαρίλας και των διαδρόμων», η κ. Αντωνοπούλου-Πανάγου σημειώνει ότι «υπάρχει ένα θέμα με τον τρόπο διοίκησης του κ. δημάρχου, ο οποίος χαρακτηρίζεται από ένα χαμηλό επίπεδο πολιτικού πολιτισμού». «Είμαι βέβαιη ότι αυτό  έχει γίνει ήδη αντιληπτό από πολλούς, κυρίως στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και μέσα στην παράταξή του» προσθέτει η ίδια. Συμπληρώνει, δε, ότι ο δήμαρχος «έχει αποφασίσει ότι ο δρόμος πρός την επόμενη δημαρχιακή θητεία του περνάει μέσα από τον κανιβαλισμό όσων των βοήθησαν να εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές, οι οποίοι όμως δεν εντάσσονται στον σκληρό πυρήνα αυτών που “έχει ανάγκη” ή από την απαξίωση σε βαθμό μηδενισμού της προσωπικότητας όσων  διεκδικούν να έχουν γνώμη και άποψη επί των θεμάτων που είναι υπεύθυνοι».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet