Περιοδείες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. σε Αγία Παρασκευή και Βριλήσσια
Πολιτική

Περιοδείες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. σε Αγία Παρασκευή και Βριλήσσια


«Οι πολίτες άρχισαν πια να εκφράζονται δημόσια και φωναχτά. Αυτή ήταν η διαπίστωση των βουλευτών, στελεχών και δεκάδων μελών των Ο.Μ. Βριλησσίων και Αγ. Παρασκευής στις νέες περιοδείες ενημέρωσης που οργανώθηκαν στους αντίστοιχους Δήμους» αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Στην ίδια ανακοίνωση προσθέτει:

«Στη λαϊκή αγορά των Βριλησσίων και στους δρόμους της Αγ. Παρασκευής δεκάδες πολιτικές συζητήσεις για την ακρίβεια, για τον πόλεμο, για την πανδημία και τις συνέπειές της, για την εξωτερική πολιτική. Για την καταστροφική διαχείριση της κατάστασης από τη νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της Ν.Δ. του κ. Μητσοτάκη.

Συζητήσεις και φωνές διαμαρτυρίας με και από σχεδόν όλους για μια κυβέρνηση που εξυπηρετεί τους ‘’λίγους και εκλεκτούς’’.

Η διαπίστωση αυτή είναι βέβαιο, σε πείσμα των ‘’γνωστών’’ πια δημοσκοπήσεων, θα εκφραστεί. Δεν θα αργήσει η στιγμή που οι πολίτες και ιδίως οι πιο αδύναμοι, θα στείλουν πίσω τον λογαριασμό.

Και μια πρώτη απάντηση θα δοθεί την Κυριακή 15 Μάη με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών, παλιών και νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., στην ψηφοφορία για την εκλογή pροέδρου και Κεντρικής Επιτροπής, που θα γίνει σε όλη τη χώρα.

Αυτό το μήνυμα της συμμετοχής μετέφεραν στις περιοδείες που έγιναν στις 13 Μαΐου και οι βουλευτές του κόμματος στη Β. Αθήνα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Πάνος Σκουρλέτης, Κώστας Ζαχαριάδης και Γιώργος Κατρούγκαλος καθώς και αντιπροσωπεία της ΝΕΒΑ, με επικεφαλής τη συντονίστρια Αγγελική Παπάζογλου, στελέχη της Αυτοδιοίκησης και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο της Αγ. Παρασκευής, που είναι έτοιμο για την εκλογική διαδικασία της 15ης Μαΐου.

#Ψηφίζουμε όλοι! Τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό!».

Πληροφορίες για τα εκλογικά κέντρα της Βόρειας Αθήνας, καθώς και τον τρόπο ψηφοφορίας μπορούν να αναζητηθούν εδώ:
https://www.syriza.gr/page/ekloges.html.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet