Στο 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Σωτήρης Ησαΐας
Πολιτική

Στο 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Σωτήρης Ησαΐας

Ο πολιτευτής Β’ Αθηνών και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής Σωτήρης Ησαΐας συμμετείχε στο 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ως σύνεδρος και μίλησε στα μέλη, παρουσία του προέδρου του συνεδρίου, Βαγγέλη Μειμαράκη, του γραμματέα, Λευτέρη Αυγενάκη, του διευθυντή γραφείου του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, Στέλιου Πέτσα και του γενικού διευθυντή κ. Παπαθανάση.

Στην ομιλία του αναφέρθηκε στη «χαμένη χρυσή ευκαιρία από την αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ της συμμετοχής της χώρας μας στη ποσοτική χαλάρωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας», που θα έδινε τη δυνατότητα ρευστότητας στην ελληνική αγορά «και θα μας επέτρεπε να ανακτούσαμε την εμπιστοσύνη των ξένων αγορών και να δρομολογούσαμε την προκοπή στην ελληνική οικονομία».

Επίσης, εστίασε «στον ορατό κίνδυνο της υπογεννητικότητας στη χώρα μας, τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που πρέπει να καταβάλλουμε για να έρθουν τα Ελληνόπουλα πίσω στη πατρίδα μας και στο ευοίωνο μέλλον που πρέπει όλοι μαζί να οικοδομήσουμε για τις υποθηκευμένες γενεές των Ελλήνων».

Τέλος, τόνισε την αναγκαιότητα «της μαζικής εγρήγορσης για την τελική νίκη της Νέας Δημοκρατίας, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet