Στ. Γεωργίου: Ο δήμαρχος πρέπει να ενώνει το Δημοτικό Συμβούλιο
Πολιτική

Στ. Γεωργίου: Ο δήμαρχος πρέπει να ενώνει το Δημοτικό Συμβούλιο

«Να ενώσει το Δημοτικό Συμβούλιο» και να μην «δημιουργεί ρήγματα και εντυπώσεις» καλεί τον δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά ο γραμματέας της δημοτικής παράταξης Αγία Παρασκευή μια Γενιά Μπροστά, Σταύρος Γεωργίου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Γεωργίου αναφέρει:

Στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 η πόλη μάς στήριξε, για ακόμη μια φορά, δίνοντας μας 55% περισσότερες ψήφους.

Ευχαριστούμε τους πολίτες και υποσχόμαστε ότι η παρουσία μας εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου θα συνεχίσει να έχει ως στόχο την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων της πόλης και των πολιτών. 

Ποτέ δεν παίξαμε πολιτικά παιχνίδια και δεν εμπλακήκαμε σε πολιτικές συναλλαγές, όπως αυτές που παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα στη πόλη, όπου θέσεις ευθύνης του Δήμου δίδονται μέσα σε ένα βράδυ για να εξυπηρετηθούν πολιτικά παιχνίδια. 

Καλούμε λοιπόν τον νέο δήμαρχο να ενώσει το Δημοτικό Συμβούλιο προς όφελος των πολιτών και όχι να δημιουργεί ρήγματα και εντυπώσεις. 

Η παράταξή μας παραμένει στην πρώτη γραμμή των αγώνων, οργανώνεται μαζί με τους πολίτες και εδραιώνεται, αφού το 2023 θα είμαστε παρόντες στις εξελίξεις. 

Καλούμε τους συμπολίτες μας να δυναμώσουν περισσότερο τη φωνή μας, καθώς αποτελούμε την μόνη παράταξη που βρίσκεται ειλικρινά κοντά τους. 

Μοναδικός μας στόχος ήταν και θα είναι μια καλύτερη πόλη, μια πόλη που μας αξίζει. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet