Συνεδριάζει το Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής στις 28/1
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής στις 28/1

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015, στις 19:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο δημαρχείο της πόλης, επί της Λ. Μεσογείων 415-417.

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

 1. Έγκριση 1ης Αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2015. (εισήγηση: αντιδήμαρχος Σ. Παπαγεωργίου).
 2. Αποδέσμευση και Ανατροπή αποφάσεων ανάληψης υποχρεώσεων προϋπολογισμού 2014. (εισήγηση: αντιδήμαρχος Σ. Παπαγεωργίου).
 3. Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 22/2014 απόφασης Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ (αρ. 123/2014 απόφαση ΝΠΔΔ Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής – ΠΑΙΣΔΑΠ). (εισήγηση: πρόεδρος Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη).
 4. Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών και τη συγκρότηση της επιτροπής του άρθρου 7 του Π.Δ. 270/81, του άρθρου 186 του Ν.3463/06 και του άρθρου 56 του Ν.1416/84, έτους 2015. (εισήγηση: αντιδήμαρχος Ε. Πετσατώδη).
 5. Λήψη απόφασης για την κοπή δένδρων λόγω εκτέλεσης του έργου: «Βιοκλιματική ανάπλαση οδών και δημιουργία δικτύου ποδηλατόδρομων στον Δήμο Αγίας Παρασκευής». (εισήγηση: αντιδήμαρχος Ε. Πετσατώδη).
 6. Ορισμός εκπροσώπων στην Επιτροπή περί καθορισμού των ορίων της Περιφέρειας των Δήμων Αγίας Παρασκευής και Παπάγου/Χολαργού. (εισήγηση: δήμαρχος Ι. Σταθόπουλος).
 7. Έκδοση εγγυητικής επιστολής ύψους 3.104,00 ευρώ υπέρ του Εθνικού Ινστιτούτου Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού. (εισήγηση: αντιδήμαρχος Σ. Παπαγεωργίου).
 8. Λήψη απόφασης για παράταση προθεσμίας του έργου «Επισκευές φθορών οδοστρωμάτων έτους 2013». (εισήγηση: αντιδήμαρχος Ε. Πετσατώδη).
 9. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής για: (α) την Παραλαβή και τον Έλεγχο της Ποιότητας των Υλικών και (β) τον Χαρακτηρισμό των Εδαφών για το έργο «Συντηρήσεις – Επισκευές – Βελτιώσεις και εξοπλισμός υπαιθρίων χώρων και παιδικών χαρών έτους 2014», του Δήμου Αγίας Παρασκευής. (εισήγηση: αντιδήμαρχος Ε. Πετσατώδη).
 10. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής για: (α) την Παραλαβή και τον Έλεγχο της Ποιότητας των Υλικών και (β) τον Χαρακτηρισμό των Εδαφών για το έργο «Συντηρήσεις – Επισκευές – Βελτιώσεις σχολικών κτηρίων και κτηρίων εν γένει έτους 2014», του Δήμου Αγίας Παρασκευής. (εισήγηση: αντιδήμαρχος Ε. Πετσατώδη).
 11. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής για την Παραλαβή Αφανών Εργασιών και Πρωτοκόλλων Ζύγισης για το έργο «Συντηρήσεις – Επισκευές – Βελτιώσεις και εξοπλισμός υπαιθρίων χώρων και παιδικών χαρών έτους 2014» του Δήμου Αγίας Παρασκευής. (εισήγηση: αντιδήμαρχος Ε. Πετσατώδη).
 12. Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής για την Παραλαβή Αφανών Εργασιών και Πρωτοκόλλων Ζύγισης για το έργο «Συντηρήσεις – Επισκευές – Βελτιώσεις σχολικών κτιρίων και κτιρίων εν γένει έτους 2014», του Δήμου Αγίας Παρασκευής. (εισήγηση: αντιδήμαρχος Ε. Πετσατώδη).
 13. Λήψη απόφασης για την έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Τακτοποιητικός) για το έργο «Συντηρήσεις και επισκευές έργων οδοποιίας έτους 2013». (εισήγηση: αντιδήμαρχος Ε. Πετσατώδη).
 14. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Συντηρήσεις – Επισκευές – Βελτιώσεις και Εξοπλισμός υπαίθριων χώρων και παιδικών χαρών έτους 2012». (εισήγηση: αντιδήμαρχος Ε. Πετσατώδη).
 15. Λήψη απόφασης για την Επικαιροποίηση – Τροποποίηση Φυσικού Αντικειμένου για την υλοποίηση της πράξης «Τεχνική Βοήθεια του Δήμου Αγίας Παρασκευής Νομού Αττικής» που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΤΤΙΚΗ». (εισήγηση: αντιδήμαρχος Ε. Πετσατώδη).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet