Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής
Πολιτική

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής

Το ψηφοδέλτιό της ανακοίνωσε η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Ανδρέα Γκιζιώτη.

Η παράταξη επισημαίνει σχετικά:

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζεται από το ΚΚΕ είναι το μοναδικό που μπορεί µε συνέπεια και μέχρι τέλους να εκφράσει την αντίθεση, τη διαμαρτυρία, την πιο πλατιά καταδίκη της κυρίαρχης πολιτικής που εφαρμόζει ο ΣΥΡΙΖΑ και µε την οποία ουσιαστικά συμφωνούν και δεσμεύονται να εφαρμόσουν η Ν.Δ. και τα άλλα κόμματα του Ευρωµονόδροµου και της διαχείρισης της φτώχειας.

Οι δοκιμασμένοι λαϊκοί αγωνιστές που συσπειρώνονται στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης θα ηγηθούν στην πάλη ενάντια στην ακροδεξιά και τον φασισμό. Για να απομονωθεί η εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή από παντού, για να πεταχτούν οι μπράβοι της έξω από τις εργατικές – λαϊκές γειτονιές και τους τόπους δουλειάς.

Με τη στήριξη της Λαϊκής Συσπείρωσης μπορεί να δυναμώσει πραγματικά η πάλη ενάντια στα συμφέροντα που γεννούν και τρέφουν υλικά, οικονομικά, και ιδεολογικά τον φασισμό, ενάντια σε όσους ανέχονται οι φασίστες να σουλατσάρουν ανενόχλητοι σε κρατικές και τοπικές εκδηλώσεις.

Είναι η φωνή που αποκαλύπτει, καθυστερεί και εμποδίζει συνολικά την εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής των εκάστοτε κυβερνήσεων, της Περιφέρειας και της δημοτικής αρχής.

Είναι η δύναμη που ενημερώνει, βοηθά την οργάνωση του λαού και της νεολαίας, αναδεικνύει τις σύγχρονες ανάγκες και τις διεκδικήσεις τους.

Η συνεχής δράση μέσα στους εργασιακούς χώρους, στις συνοικίες, στους χώρους μόρφωσης, εκεί όπου αθλείται και ψυχαγωγείται η νεολαία, είναι η ταυτότητά µας.

Στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, συμμετέχουν συμπολίτες µας από ευρύτερες λαϊκές δυνάμεις, µε αγωνιστική ταυτότητα, δοκιμασμένοι στους κοινωνικούς, λαϊκούς και τοπικούς αγώνες, εκπρόσωποι σε σωματεία και φορείς.  

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι αμετακίνητοι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού. Εκεί θα βρίσκονται και την επόμενη μέρα των εκλογών. Κοντά στον Δημότη, στα προβλήματά του.

Δήμαρχος και περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι µε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι μεγάλο στήριγμα για το λαό της περιοχής µας και για τους αγώνες που έχουμε μπροστά. Για να δυναμώσει η λαϊκή πάλη, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, να εκφραστεί η γνήσια καταδίκη στην ΕΕ της φτώχειας, της ανεργίας, των πολέμων, να ανοίξει ο δρόμος που υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες. Αλλάζουμε το συσχετισμό υπέρ του λαού. Δυναμώνουμε τη λαϊκή αντιπολίτευση παντού, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Δίνουμε δύναμη στη δύναμή µας.
Ψηφίζουμε ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet