Υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ο Κώστας Τσιαμπάς
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής ο Κώστας Τσιαμπάς

Ο κ. Κώστας Τσιαμπάς, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, δημιουργώντας την παράταξη Όραμα για την Αγία Παρασκευή.

Στη σχετική ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο κ. Κώστας Τσιαμπάς σημείωσε: «Η Αγία Παρασκευή, τα τελευταία χρόνια, έχει μια διοίκηση που θεωρεί ότι χωρίς να παράγει έργο, παραμένει ευχάριστη. Μια διοίκηση που θεωρεί ότι ο ρόλος του Δήμου είναι να κάνει το ελάχιστο. Δεν θέλουμε μια πόλη που παραμένει στάσιμη. Θέλουμε μια Αγία Παρασκευή, κέντρο των Βορειοανατολικών προαστίων της Αττικής. Δεν θέλουμε μια διοίκηση που απλά διαχειρίζεται την καθημερινότητα. Θέλουμε έναν Δήμο που θα βελτιώνει συνέχεια την καθημερινότητά μας. Δεν θέλουμε να μας περιγράφουν το πρόβλημα. Θέλουμε να εφαρμόζουμε τις λύσεις για την αντιμετώπισή του. Η Αγία Παρασκευή είναι η πόλη μου. Το όραμά μου για την Αγία Παρασκευή είναι να δημιουργήσουμε μια πόλη που θα χαιρόμαστε να ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Και για αυτό αγωνίζομαι όλα αυτά τα χρόνια. Μια πόλη προσβάσιμη, πράσινη, με άρτιες υποδομές, με σχολεία και παιδικούς σταθμούς για όλους. Έναν Δήμο που θα υπηρετεί πραγματικά όλους μας, θα πρωτοστατεί στην αλληλεγγύη και θα ξοδεύει για τους πολίτες και όχι για λογαριασμό τους».

Σε λίγες ημέρες, η παράταξη Όραμα για την Αγία Παρασκευή αναμένεται να ανακοινώσει και τους πρώτους υποψήφιους που θα συνθέσουν το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του Μαΐου.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Τσιαμπά, δόθηκαν και στοιχεία του Βιογραφικού του και συγκεκριμένα:

Ο Κώστας Τσιαμπάς είναι υποστράτηγος ε.α, απόφοιτος της  Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και της Ανώτατης Σχολής Πολέμου, έχει διατελέσει διοικητής Υπομονάδος, Μονάδος και Σχηματισμού. Έχει υπηρετήσει σε επιτελικές θέσεις, σε σχηματισμούς, στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού, στο ΓΕΕΘΑ και προσωπάρχης στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς Κύπρου.

Έχει, επίσης, διατελέσει διοικητής και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Σπάρτης.

Την περίοδο 2010 – 2014 υπηρέτησε τον Δήμο Αγίας Παρασκευής ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, ενώ στις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη πρώτος δημοτικός σύμβουλος από όλες τις παρατάξεις. Από το 2014 έως σήμερα είναι δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018 εκλεγμένος αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Το Όραμα για την Αγία Παρασκευή αποτελεί την παράταξη με την οποία θα διεκδικήσει τη δημαρχία στις επερχόμενες εκλογές, συνασπίζοντας ενεργούς πολίτες, επαγγελματίες της πόλης, φοιτητές, επιστήμονες, από όλες τις πολιτικές κατευθύνσεις

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet