ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: «Μπροστά μας είναι οι πραγματικές μάχες»
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ: «Μπροστά μας είναι οι πραγματικές μάχες»

Η παράταξη ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην Αγία Παρασκευή, με επικεφαλής τον Σπύρο Αλεξίου, αποτιμώντας το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου, ευχαριστεί όσους τη στήριξαν και δηλώνει την προθεσή της να αγωνιστεί για το καλό του Δήμου.

Ταυτόχρονα, συγκαλεί συνέλευση των μελών και φίλων της παράταξης, την Τρίτη 20 Μαΐου, στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής, όπου θα γίνει αποτίμηση ων αποτελεσμάτων και θα καθοριστεί η στάση της όσον αφορά στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Μαΐου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

H δημοτική παρέμβαση «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην Αγία Παρασκευή» έδωσε τη μάχη των δημοτικών εκλογών για πρώτη φορά και πέτυχε να συγκεντρώσει ποσοστό 4,5% και περισσότερες από 1.000 ψήφους. Για πρώτη φορά η φωνή της ανατρεπτικής αριστεράς, των κινημάτων της πόλης και του αντιφασιστικού αγώνα θα ακούγεται και στο Δημοτικό Συμβούλιο μεταφέροντας τη φωνή όλων όσων αγωνίζονται για την ανατροπή της κοινωνικής βαρβαρότητας που βιώνουμε.

Δεν έχουμε καμιά αυταπάτη ότι η μικρή συμμετοχή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο θα αλλάξει τον ρόλο του. Θα συμβάλλει όμως στη μοναδική υπόσχεση που δώσαμε: Θα αξιοποιήσουμε τη δύναμη που μας έδωσε ο λαός της πόλης μας για να συμβάλλουμε στην οργάνωση κάθε μικρής και μεγάλης μάχης, θα σταθούμε στο πλευρό κάθε συλλογικότητας και κοινωνικής ομάδας που θα υψώνει το ανάστημά της, θα είμαστε δίπλα σε κάθε εργαζόμενο/η, νέο/α. Θα αγωνιστούμε για την ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων, που επέβαλαν η Ε.Ε. και το ΔΝΤ, και του Καλλικράτη. Θα μας βρούν απέναντί τους οι εκφραστές αυτής της πολιτικής στον Δήμο μας. Σε κάθε γειτονιά θα βοηθήσουμε να συναντηθούν όλοι και όλες που καθημερινά παλεύουν για το δικαίωμα στη ζωή, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, μέσα από την αυτοοργάνωση των κατοίκων της πόλης.

Την Τρίτη 20/5, 7:30 μ.μ. στο 3ο Λύκειο θα πραγματοποιηθεί η συνέλευσή μας. Με ανοιχτές, δημοκρατικές διαδικασίες θα αποτιμήσουμε το αποτέλεσμα, θα καθορίσουμε τη στάση μας στον β΄ γύρο των εκλογών και θα προγραμματίσουμε τη δράση μας.

Τα μέλη, οι φίλοι και οι φίλες του σχήματός μας έδωσαν έναν μεγάλο αγώνα. Ευχαριστούμε όλους και όλες που μας στήριξαν. Το πρώτο, μικρό, βήμα έγινε. Μπροστά μας είναι οι πραγματικές μάχες. Θα είμαστε εκεί…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet