ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ… υπέρ του Σίμου Ρούσσου
Πολιτική

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ… υπέρ του Σίμου Ρούσσου

Σε ανακοίνωση καταδίκης της κλήσης από τον εισαγγελέα του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου,για τη γνωστή υπόθεση της μη αποστολής στοιχείων των εργαζομένων για την αξιολόγηση και τον επανέλεγχο συμβάσεων (Καλούν τον Σίμο Ρούσσο στην Εισαγγελία Εφετών), προχώρησε η δημοτική παρέμβαση ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην Αγία Παρασκευή. Την ίδια στιγμή, τα μέλη της παρέμβασης δίνουν “ραντεβού” συμπαράσταση στον δήμαρχο, την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, στις 10:30, στο Εφετείο Αθηνών. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

Η δημοτική παρέμβαση ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην Αγία Παρασκευή καταγγέλλει την απαράδεκτη κλήση του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου από τον εισαγγελέα εφετών ως «υπόπτου»! Το «έγκλημα» για το οποίο κατηγορείται είναι ότι υπεράσπισε, ως όφειλε, τους εργαζόμενους/ες του Δήμου Χαλανδρίου απέναντι στην προσπάθεια της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη να υλοποιήσουν τις εντολές της τρόικας για απολύσεις εργαζομένων και διάλυση των δομών του Δήμου. Είναι φανερό ότι η λαομίσητη κυβέρνηση, βλέποντας τα σχέδια αυτά να αποτυγχάνουν λόγω της αντίστασης των εργαζομένων, επιλέγει τον μόνο δρόμο που της έχει απομείνει, τον ακραίο αυταρχισμό.

Η στοχοποίηση της δημοτικής αρχής του Χαλανδρίου, από την πρώτη κιόλας μέρα, δεν είναι τυχαία Η πολυετής αγωνιστική πορεία και η υπεράσπιση των εργαζομένων την καθιστούν όντως «ύποπτη» στα μάτια αυτών που καταστρέφουν τη ζωή και τα όνειρα ενός ολόκληρου λαού. Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο απαιτείται η συμπαράσταση όλων ώστε να μην περάσει ο αυταρχισμός.

Είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων στο Χαλάνδρι, αυτοί είναι ο στόχος της κυβέρνησης και των μηχανισμών της. Την Τετάρτη 22/10 στις 10 π.μ. θα είμαστε και εμείς στο Εφετείο (Αλεξάνδρας και Λουκάρεως), κοντά στον Σίμο Ρούσσο. Άλλωστε και εμείς είμαστε «ύποπτοι» για αντίσταση στα αντιλαϊκά τους σχέδια, «ύποπτοι» ως τμήμα ενός μεγάλου μετώπου ρήξης και ανατροπής των εργαζομένων, των ανέργων και της νεολαίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet