Φώτης Αλεξόπουλος: Δικαίωση για την παράταξη Νέα Αρχή
Πολιτική

Φώτης Αλεξόπουλος: Δικαίωση για την παράταξη Νέα Αρχή

Τη δική του ερμηνεία στις πρόσφατες προεκλογικές διεργασίες στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Αγίας Παρασκευής δίνει ο Φώτης Αλεξόπουλος, σημειώνοντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε:

Σήμερα (σ.σ.: χθες) Παρασκευή 31/5/2019 επικράτησε μια μεγάλη ιστορική δικαίωση για τη δημοτική παράταξη Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, του Γιώργου Οικονόμου.Πρόκειται για μια μεγάλη δικαίωση, που μπορεί να άργησε τρεις ολόκληρους μήνες, αλλά επιβεβαιώθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο από τα «χείλη» των Βασίλη Ζορμπά, Λευτέρη ΑυγενάκηΆδωνι Γεωργιάδη κ.λπ., και μάλιστα κατόπιν παρέμβασης του ιδίου του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη

Σήμερα, επιβεβαιώθηκε ότι εμείς, η Νέα Αρχή, είμαστε, ήμασταν και θα είμαστε η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.
Θεωρώ ότι έγιναν τραγικά λάθη κατά την περίοδο της προεκλογικής διαδικασίας στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, που στέρησε από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας τον Δήμο από την πρώτη Κυριακή. Θεωρώ ως βασικούς υπεύθυνους τον πρόεδρο της Τοπικής Αγίας Παρασκευής κ. Καραγιαννάκη, αλλά και τον πρόεδρο της Β3, κ. Σούλη, που θα έπρεπε ήδη να είναι εκτός του κόμματος.

Δεν χρειαζόταν να είχαμε φτάσει ως εδώ, εάν όλοι είχαν τηρήσει ίσιες αποστάσεις από τα δημοτικά δρώμενα.

Παρ’ όλα αυτά, όμως, είμαστε περήφανοι που οι Νεοδημοκράτες & Νεοδημοκρατισσες της Αγίας Παρασκευής πείστηκαν ότι η παράταξη που άξιζε να βρίσκεται στο τιμόνι του Δήμου και θα εκπροσωπούσε επάξια τη φιλελεύθερη παράταξη, ήταν και θα είναι η Νέα Αρχή του Γιώργου Οικονόμου. Αυτό μας δίνει κουράγιο και δύναμη για το μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet