Φ. Αλεξόπουλος προς Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής: Το best seller «Οι 13 ημέρες που έσωσαν την πάνω πλατεία»
Πολιτική

Φ. Αλεξόπουλος προς Δ.Σ. Αγ. Παρασκευής: Το best seller «Οι 13 ημέρες που έσωσαν την πάνω πλατεία»

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, στις 12 Μαΐου, όπου το Σώμα προσπάθησε να βρει την ιδανική λύση για να σταματήσει η ανεξέλεγκτη συγκέντρωση νέων στην πλατεία Άη Γιάννη, το «παρών» έδωσε ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη, Φώτης Αλεξόπουλος, ο οποίος δημοσιοποιεί αυτά που ο ίδιος αποκόμισε.

Ειδικότερα, ο κ. Αλεξόπουλος αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Η μαραθώνια συζήτηση (6 ωρών) του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα της πάνω πλατείας έδειξε ξεκάθαρα αυτά που εδώ και καιρό λέμε και καταγγέλλουμε, δηλαδή, ότι αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο έχει στερέψει από ιδέες και προτάσεις και χρειάζεται ανανέωση.

Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση έκπληκτοι άκουσαν, από τα στόματα των συμβούλων, προτάσεις μέχρι και για περίφραξη της πλατείας. Μάλιστα μερικοί είναι από αυτούς που μέχρι χθες θεωρούσαν ότι οι πλατείες πρέπει να είναι ελεύθερες για τους πολίτες.

Επίσης, ακούστηκε, από άλλους συνομιλητές, ότι πρέπει να πραγματοποιηθούν μουσικά φεστιβάλ ή εκδηλώσεις, όταν οι ίδιοι πριν λίγες ημέρες καταδίκαζαν την όχληση στην πλατεία.

Όπως καταλαβαίνετε, φαινόταν καθαρά ότι όλες ήταν προτάσεις στο «πόδι» και μας προβλημάτισε ιδιαίτερα το γεγονός πως γνώριζαν άπαντες ότι υπήρχε ένας ολόκληρος χρόνος που θα μπορούσαν να έχουν προετοιμαστεί.

Το αποτέλεσμα αυτής της συνεδρίασης ήταν να μη βγει κανένα αποτέλεσμα και να κανονίσουν νέα συνεδρίαση για τη 18η Μαΐου, όπου θα συγκεντρωθούν για να καταθέσουν ξανά τις προτάσεις τους σε διεργασίες που θα πρέπει να έχουν τελειώσει ως 31 Μαΐου.

Είναι το best seller «Οι 13 ημέρες που έσωσαν την πάνω πλατεία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet