Φ. Αλεξόπουλος: Πότε επιτέλους θα «ανάψουν τα φώτα της διαφάνειας» σε αυτή την πόλη;
Κοινωνία

Φ. Αλεξόπουλος: Πότε επιτέλους θα «ανάψουν τα φώτα της διαφάνειας» σε αυτή την πόλη;

Με αφορμή την καθυστέρηση στον στολισμό του Δήμου Αγίας Παρασκευής ενόψει των Χριστουγέννων, ο επικεφαλής του συνδυασμού Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη, Φώτης Αλεξόπουλος, αναφέρεται στη σημασία του στολισμού της πόλης της Αγίας Παρασκευής.

Μάλιστα, ρωτά χαρακτηριστικά, «πότε επιτέλους θα ανάψουν τα φώτα της διαφάνειαςσε αυτή την πόλη;».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Φ. Αλεξόπουλου:

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός σε μια πόλη είναι σημαντικός για την ψυχολογία των κατοίκων, σημαντικός για την ψυχολογία των παιδιών μας και, σε γενικές γραμμές, σημαντικός, για την τόνωση της τοπικής αγοράς και οικονομίας.

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα προδιαθέτει για μικρούς και μεγάλους μια αλλαγή στην καθημερινότητα, αφού με την «έναρξη και εισαγωγή» των Αγίων Ημερών & της Γέννησης του Θεανθρώπου στη ζωή μας, ωθούμαστε στο να αλλάξει η ψυχολογική μας διάθεση, έστω και για λίγες ημέρες, και να βάλουμε στην «άκρη τα προβλήματα» που ταλανίζουν τις ζωές μας.

Και ενώ σχεδόν όλοι οι δήμοι του Λεκανοπέδιου της Αττικής βρίσκονται στη διαδικασία του στολισμού ενόψει των χριστουγεννιάτικων εορτών, στην πόλη μας, την Αγία Παρασκευή, ακόμα ψάχνουμε να βρούμε τα «χαμένα δώρα» των «τριών μάγων», μεταξύ οικόπεδου Μακρή και οικόπεδου Ιόλα.
Και ερωτώ: Πότε επιτέλους θα «ανάψουν τα φώτα της διαφάνειας» σε αυτή την πόλη;

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet