Φ. Αλεξόπουλος: Όταν την πολιτική ατζέντα στην Αγ. Παρασκευή καθορίζει ο μακαρίτης Ντερτιλής!
Πολιτική

Φ. Αλεξόπουλος: Όταν την πολιτική ατζέντα στην Αγ. Παρασκευή καθορίζει ο μακαρίτης Ντερτιλής!

«Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σπύρος Παπασπύρος δέχεται τις τελευταίες ημέρες ένα σοβαρότατο πολιτικό bulling από μερίδα του πολιτικού μεσαίωνα της πόλης, το οποίο για μένα και την παράταξή μου είναι καταδικαστέα πράξη και πολιτικά ανήθικο», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή Σύγχρονη Πόλη, αναφερόμενος στην επίθεση που έχει εξαπολύσει στον κ. Παπασπύρου η παράταξη του τέως δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου.

Ο κ. Φώτης Αλεξόπουλος θυμίζει ότι  το έτος 2012 είχε βρεθεί ακριβώς στην ίδια θέση, όταν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, συζητώντας για τις κατασχέσεις της πρώτης κατοικίας των πολιτών από τις τράπεζες, είχε δηλώσει ότι «ούτε ο Παπαδόπουλος (χούντα)  δεν πήρε  τα σπίτια των πολιτών».

«Για όλους αυτούς φυσικά, που με περίμεναν στη γωνία για να κάνω το παραμικρό λάθος, ώστε να με εξοντώσουν πολιτικά, θεωρήθηκε ότι εγώ ήμουν υμνητής της χούντας. Μάλλον το συνδύασαν επειδή το έτος γέννησής μου είναι το 1970…» σημειώνει ο ίδιος και προσθέτει:

«Τότε ούτε ο Σπύρος Παπασπύρος είχε πάρει το μέρος μου, ούτε κάνεις άλλος, εκτός από τον αείμνηστο Κώστα Κουβόπουλο. Ευτυχώς που στις δημοκρατίες, η βαθμολογία της ενασχόλησής μας με την πολιτική και τα κοινά κρίνεται για την παραγωγή του  έργου μας και όχι για τα λεγόμενά μας, διότι αν συνέβαινε αυτό και καταδικαζόταν η ελευθερία της άποψης και του λόγου, τότε η χώρα θα γύριζε πίσω στα πέτρινα χρόνια του σκοταδισμού. Αλλοίμονο!».

Τέλος, ο κ. Αλεξόπουλος εκφράζει τη λύπη του που «σε σε μια πόλη σαν την Αγία Παρασκευή, που έχει εκατοντάδες άλυτα καθημερινά προβλήματα, την πολιτική ατζέντα την καθορίζει, ακόμα και σήμερα, ο μακαρίτης Ντερτιλής του 1967».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet