Συντονιστής γραμματέας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Β. Αθήνας ο Β. Γιαννακόπουλος
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Συντονιστής γραμματέας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Β. Αθήνας ο Β. Γιαννακόπουλος

Συντονιστής γραμματέας του Περιφερειακού Συντονιστικού Συμβουλίου Βόρειας Αθήνας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εκλέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, πρώην δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Το Περιφερειακό Συντονιστικό Συμβούλιο Βόρειας Αθήνας συνεδρίασε χθες, Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016.

Το Συμβούλιο, στο οποίο συμμετέχουν 21 εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και των Κινήσεων Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία, εξέλεξε πενταμελή Συντονιστική Γραμματεία, η οποία απαρτίζεται από τους Βασίλη Γιαννακόπουλο (συντονιστή), Θανάση Ντέλκο (αναπληρωτή συντονιστή), Σπύρο Αδαμόπουλο, Γιώργο Παπαρσένο και Αλεξάνδρα Σαγρή.

Το Συμβούλιο αποφάσισε, επίσης, την οργάνωση ανοιχτής δημόσιας εκδήλωσης στην Αγία Παρασκευή και τη συγκρότηση Ομάδων Πρωτοβουλίας της ΔΗΣΥ σε κάθε δήμο της περιοχής ευθύνης της. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «οι αποφάσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για την ανασυγκρότηση της Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης με κορμό τη ΔΗΣΥ και τη δημιουργία ενός αυτόνομου, ενιαίου και ισχυρού φορέα της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας στη χώρα μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet