Αυλαία για 14ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου και «1η Συνάντηση Φιλαρμονικών» στην Αγ. Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Αυλαία για 14ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου και «1η Συνάντηση Φιλαρμονικών» στην Αγ. Παρασκευή

Το 14ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου έριξε αυλαία με τη θεατρική παράσταση «Με δύναμη από την Κηφισιά», την 19η Σεπτεμβρίου, την οποία παρουσίασε η Ομάδα Θεάτρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) «Οι Θεάτροποι».

Μετείχαν με τις δικές τους θεατρικές ομάδες και οι Δήμοι Αγίου Δημητρίου, Διονύσου, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας-Ρέντη και Περιστερίου.

Με αφορμή το τέλος του φεστιβάλ, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρος Παπασπύρος, δήλωσε σχετικά:

«Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές των παραστάσεων που απέδειξαν, για μια ακόμη φορά, ότι οι δημοτικές ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες μπορούν να παράγουν θεατρικές παραστάσεις υψηλού επιπέδου. Θερμά συγχαρητήρια στην Ομάδα Θεάτρου «Θεάτροποι», του Δήμου μας, στον σκηνοθέτη της Γιάννη Δεγαΐτη και στον σκηνογράφο Άρη Γεωργακόπουλο, για την εξαιρετική δουλειά τους που προάγει συνεχώς την παραγωγή πολιτισμού στον Δήμο μας».

Περατώθηκε η «1η Συνάντηση Φιλαρμονικών»

Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε η «1η Συνάντηση Φιλαρμονικών» που διοργάνωσε ο ΠΑΟΔΑΠ, η οποία διήρκεσε από τις 14 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Ο κ. Παπασπύρος δήλωσε για την «1η Συνάντηση Φιλαρμονικών:

«Εκφράζουμε συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες μας σε όλους τους συμμετέχοντες για τις ποιοτικές μουσικές βραδιές που μας χάρισαν. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στην Φιλαρμονική του Δήμου μας και στον μαέστρο της, Ξενοφώντα Τζανίνη, που με την παρουσία τους αυτή απέδειξαν ότι κάθε φορά ξεπερνούν τον εαυτό τους.

»Δίνουμε ραντεβού από τώρα για του χρόνου, για την “2η Συνάντηση Φιλαρμονικών”, που θα φροντίσουμε να είναι πιο πλούσια από την φετινή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet