«Από τον Β. Τσιτσάνη στον Μ. Χατζιδάκι» ταξίδεψε το κοινό ο Γ. Ανδρεάτος
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

«Από τον Β. Τσιτσάνη στον Μ. Χατζιδάκι» ταξίδεψε το κοινό ο Γ. Ανδρεάτος

Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι έζησαν την Τετάρτη 22 Απριλίου οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής που πλημμύρισαν το θέατρο του Αμερικανικού Κολεγίου στη συναυλία-αφιέρωμα «Από τον Β. Τσιτσάνη στον Μ. Χατζιδάκι» που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πρώτου και τα 90 χρόνια από τη γέννηση του δεύτερου, με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο.

Τον Αγιοπαρασκευιώτη ερμηνευτή συνόδευσαν ο σολίστ στο μπουζούκι Ευάγγελος Τρίγκας, η τραγουδίστρια Μαργαρίτα Καραμολέγκου και πενταμελής ορχήστρα.

Ο Γ. Σταθόπουλος στον χαιρετισμό του στη συναυλία με τον Γ. ΑνδρεάτοΤη βραδιά άνοιξε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Αγίας Παρασκευής αρμόδια για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις Μαρία Ρεμπούτσικα, παρουσιάζοντας τους καλλιτέχνες και τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, ο οποίος ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή και στη συνέχεια καλώντας στη σκηνή τον δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, στην ιδιαίτερη σημασία που αποδίδει η σημερινή δημοτική αρχή στην τοπική πολιτιστική δημιουργία και την ανάδειξη της και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της συναυλίας και ιδιαίτερα τους κατοίκους για την παρουσία τους αλλά και την προσφορά τους σε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο πρ. δήμαρχος Βασ. Γιαννακόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Παν. Γαβράς, Κορ. Βασιλοπούλου και Σ. Κορωναίου, οι αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη, Ι. Σιδέρης, Κ. Χατζηανδρέου και Σπ. Παπαγεργίου, οι πρόεδροι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τερψ. Γκιόκα, των Παιδικών Σταθμών Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Σωτ. Παπαμιχαήλ, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Κονταξής, Π. Γκόνης, Σ. Αϊδίνη, Β. Σταθουλοπούλου, Σωτ. Ησαΐας, Εφ. Καψοκεφάλου, Αθ. Παπασταθάκης, Κ. Κρητικίδης και Ι. Μυλωνάκης όπως και πολλοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet