Διαγωνισμός φωτογραφίας από τη Νίκη των Πολιτών με τίτλο «Τοπία και Πρόσωπα της Αγίας Παρασκευής»
Κοινωνία

Διαγωνισμός φωτογραφίας από τη Νίκη των Πολιτών με τίτλο «Τοπία και Πρόσωπα της Αγίας Παρασκευής»

Διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Τοπία και Πρόσωπα της Αγίας Παρασκευής» διοργανώνει η δημοτική παράταξη Νίκη των Πολιτών, με επικεφαλής των τέως δήμαρχο Γιάννη Σταθόπουλο.

Ειδικότερα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν έως τρεις φωτογραφίες για να δηλώσουν συμμετοχή, στο email [email protected], ενώ η διαδικασία έχει ξεκινήσει από τις 30/6 και θα διαρκέσει έως και την 30η Ιουλίου.

Κατά την αποστολή του υλικού θα πρέπει να επισυνάπτονται το ονοματεπώνυμο, το τηλέφωνο του αποστολέα και προαιρετικά τίτλος – θέμα – σημείο κ.ά.

Οι φωτογραφίες απαιτείται να είναι καινούργιες, σε ανάλυση 200 dpi, αρχεία pdf ή jpg (συνολικού μεγέθους 5mb) και να μην έχουν δημοσιευθεί.

Θα ακολουθήσει εκδήλωση με έκθεση των φωτογραφιών σε δημόσιο χώρο του Δήμου Αγίας Παρασκευής στο τέλος Σεπτεμβρίου, όπως και βράβευση τριών φωτογραφιών.

Κριτική Επιτροπή: Ανδρέας Σμαραγδής, δάσκαλος φωτογραφίας, Στέφανος Κοπανάκης, διευθυντής φωτογραφίας, Γιάννης Μποσταντζόγλου, ηθοποιός, Ζαχαρίας Σιώκος, δημοσιογράφος – συγγραφέας, Ευσταθία, συνθέτης – τραγουδίστρια, Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος, σκηνοθέτης.

Με αφορμή τον διαγωνισμό η Νίκη των Πολιτών σημειώνει:

«Περπατήστε την Αγία Παρασκευή και δέστε τα τοπία, αλλά και τους ανθρώπους της με τη δική σας ματιά.

»Φωτογραφίστε αυτά που σας γοητεύουν, αυτά που αγαπάτε. Δέστε με τα δικά σας μάτια λεπτομέρειες της πόλης μας που μπορεί κανένας άλλος δεν έχει δει.

»Δημιουργήστε τη δική σας εικόνα με τον τρόπο που εσείς βλέπετε κομμάτια της Αγίας Παρασκευής, αλλά και πρόσωπα που ζουν εδώ.

»Ελάτε να αναδείξουμε την ομορφιά της πόλης μας και των ανθρώπων της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet