Η Μεικτή Χορωδία του ΠΑΟΔΑΠ στο 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών του ΔΣΑ
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Η Μεικτή Χορωδία του ΠΑΟΔΑΠ στο 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών του ΔΣΑ

Μια ακόμη πολιτιστική δομή του ΠΑΟΔΑΠ (Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής), με πανελλαδική και διεθνή διαχρονική καταξίωση, η Μεικτή Χορωδία, συμμετείχε στο 1ο Φεστιβάλ Χορωδιών, κατόπιν τιμητικής προσκλήσεως της διοργανώτριας Χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Το Φεστιβάλ έλαβε χώρα στο «Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο Μαρία Κάλλας», στην Αθήνα, το βράδυ της Κυριακής 16/2.

Στο Φεστιβάλ έλαβαν μέρος, επίσης, η Μεικτή Χορωδία Καρδίτσας, η Μεικτή Χορωδία Ναυπάκτου, η Παιδική-Νεανική Χορωδία του Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Ηλιουπόλεως και η Χορωδία Κηφισιάς 1937.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ παρέστησαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, με μέλη της διοικήσεως του Δήμου, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι άλλων παρατάξεων.

«Συγχαρητήρια στη Χορωδία του ΔΣΑ για τη διοργάνωση, σε όλες τις Χορωδίες που συμμετείχαν και ιδιαίτερα στη δική μας που, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κ. Χρήστου Κουτσονίκα, μας κάνουν κάθε φορά και περισσότερο υπερήφανους» δήλωσε σχετικά με τη συμμετοχή ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, Σπύρος Παπασπύρος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet