Ιωάννης Σταθόπουλος: Παιδιά, σας ευχαριστούμε
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Ιωάννης Σταθόπουλος: Παιδιά, σας ευχαριστούμε

Τα θερμά του συγχαρητήρια για την επιτυχή ολοκλήρωση της 9ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας, αλλά και τη δέσμευσή του για περαιτέρω ενίσχυση των πολιτιστικών δομών της πόλης, εκφράζει σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος με αφορμή τη λήξη της 9ης Συνάντησης Μαθητικής Δημιουργίας δήλωσε:

Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς,

Ολοκληρώθηκε χθες (σ.σ. προχθές) η 9η  Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως 14 Μάη στα σχολεία του Δήμου μας, με ξεχωριστή επιτυχία. Αυτή η γιορτή πολιτιστικής έκφρασης και δημιουργίας των μαθητών όλων των ηλικιών της πόλης μας απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι δίκαια χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πλέον σημαντικούς πολιτιστικούς θεσμούς της πόλης μας και γι΄ αυτό άλλωστε αγκαλιάζεται από όλους.

Θέλω προσωπικά να εκφράσω τον θαυμασμό μου, τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, στην Ένωση και στους Συλλόγους Γονέων, στους υπεύθυνους, στους εργαζόμενους και στους καλλιτεχνικούς φορείς του Δήμου, καθώς και σε έναν έναν όλους όσοι βοήθησαν στη διεξαγωγή αυτής της υπέροχης γιορτής, που κάνει τον Πολιτισμό τρόπο προσωπικής και συλλογικής έκφρασης, ζωής και δράσης για τα παιδιά μας.  

Θέλω να διαβεβαιώσω ότι η δημοτική αρχή, επιθυμώντας να ενισχύσει περαιτέρω τον θεσμό, θα μεριμνήσει ώστε στη νέα σχολική χρονιά να λειτουργήσουν έγκαιρα τα δωρεάν θεατρικά και άλλα πολιτιστικά προγράμματα στα σχολεία ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος σχεδιασμού και δημιουργίας για την επόμενη Συνάντηση Μαθητικής Δημιουργίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet