Κέφι και χορός στην κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Κέφι και χορός στην κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε το εξαιρετικό διήμερο εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Χορού που διοργάνωσαν ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ), την Παρασκευή 28/4 και το Σάββατο 29/4.

Εκατοντάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών πλημμύρισαν την κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής, τόσο τη βραδιά της Παρασκευής, που ήταν αφιερωμένη στους παραδοσιακούς χορούς, όσο και του Σαββάτου, που ήταν αφιερωμένο στους μοντέρνους και απόλαυσαν εντυπωσιακές χορογραφίες κλασικών, λατινοαμερικάνικων, ευρωπαϊκών και ελληνικών χορών.

Συμμετείχαν τα τμήματα χορού του ΠΑΟΔΑΠ του ΚΑΠΗ και των Συλλόγων Κατοίκων Τσακού, Αρκάδων, Επτανησίων, Ηπειρωτών, Φίλων Κρήτης, Χοροταξιδευτών και Κορυβάντων, το Λύκειο Ελληνίδων και οι σχολές χορού Gene Kelly, Μαργαρίτα Θεοδώρου, Εύη Κοσκινά, Lillian, Dance Conection, Claudia’ s Danceproject, Dance Action και Steven Kelly.

«Οι χορευτές, με το ταλέντο και τη ζωντάνια τους, ενθουσίασαν και ξεσήκωσαν το κοινό που τους καταχειροκρότησε», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο δήμαρχος, Γιάννης Σταθόπουλος και ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γερ. Βλάχος, ο πρ. υφυπουργός Μ. Καρχιμάκης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαργ. Δημητρίου-Καβρουδάκη, πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, Κ. Τσιαμπάς, Σ. Ησαΐας και Αλ. Μουστόγιαννης, ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Τ. Σερκεδάκης, μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet