Μεγάλη προσέλευση κόσμου στο 10ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Θεάτρου
Πολιτισμός

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στο 10ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Θεάτρου

Με εξαιρετικές παραστάσεις και μεγάλη προσέλευση κόσμου συνεχίζονται οι παραστάσεις του 10ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμων Αττικής στο Ανοικτό Θέατρο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, στο Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» (πρ. Στρατόπεδο «Σπυρούδη», Σπάρτης 1, Αγ. Παρασκευή).

Απόψε στις 8:30 μ.μ. η Παιδική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη «Ρενδία Λέξις», παρουσιάζει την παράσταση «Τύμπανο τρομπέτα και κόκκινα κουφέτα», σε σκηνοθεσία Εύης Σιδέρη.

Το Τύμπανο και η Τρομπέτα, τα μικρά παιδιά της Ορχήστρας, ξεκινούν ένα ταξίδι για να βρουν το τραγούδι της χαράς που χάθηκε και ξεχάστηκε από τους ανθρώπους έπειτα από μια φοβερή θεομηνία. Με όπλο τους τα κόκκινα κουφέτα, πηγή δύναμης και αστείρευτης χαράς, ταξιδεύουν σε έναν κόσμο περίεργο και σκληρό. Συναντούν τις εγγονές της Κοκκινοσκουφίτσας που αγαπούν μόνο το χρήμα, περνούν από τη χώρα του Ήλιου που ζει κρυμμένος γιατί οι άνθρωποι δεν τον χρειάζονται πια, μπλέκονται σε περιπέτειες στη χώρα των Μηχανών, φτάνουν μέχρι την Πανσέληνο και το Μισοφέγγαρο που τα βλέπουν όλα από ψηλά και τελικά βρίσκουν τον μόνο άνθρωπο που θυμάται ακόμα το τραγούδι… μια γιαγιά που κεντάει και σιγοτραγουδά. Κομμάτι, κομματάκι μαζεύουν το τραγούδι της αγάπης και προσπαθούν να ξαναφέρουν πίσω το χαμόγελο και την ελπίδα στα πρόσωπα όλων των ανθρώπων.

Παίζουν: Μαρία Ευαγγελοπούλου, Αντωνία Θεοδώρου, Αργυρώ Θυμάκη, Χρύσα Ιωάννου, Δήμητρα Καραμανλή, Πόπη Μαδιά, Αργυρώ Μάνθου, Σωστιανή Μαυρέα, Δέσποινα Νικολαΐδου, Βέτα Σπόντα, Γιάννης Φαμέλης.

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη με προαιρετική προσφορά ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet