Μια ξεχωριστή θεατρική βραδιά στην Αγία Παρασκευή
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Μια ξεχωριστή θεατρική βραδιά στην Αγία Παρασκευή

Στην Αγία Παρασκευή, με την παράσταση «Συνταξιδιώτες», έκλεισε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 ο κύκλος της Εβδομάδας Βενεζουελάνικου Θεάτρου στο πλαίσιο της 2ης Ετήσιας Πολιτιστικής Εκδήλωσης «Η Βενεζουέλα στην Ελλάδα 2014».

Οι «Συνταξιδιώτες» είναι ένα έργο του Αργεντινού συγγραφέα Κάρλος Γκοροστίσα, σε ελεύθερη απόδοση του Ανίμπαλ Γκρουν και σκηνοθεσία του Κάρλος Αρόγιο, που εξιστορεί τη φιλική σχέση ανάμεσα στον Φρανσίσκο και τον Κριστόμπαλ, δύο παππούδες που γνωρίζονται παραπάνω από 60 χρόνια. Συναντιούνται καθημερινά πρωί και απόγευμα για ντόμινο, καφέ και γλυκά, ώσπου κάτι αλλάζει αυτές τις συναντήσεις και μια νέα ιστορία θα ξεδιπλωθεί.

Το κοινό της πόλης της Αγίας Παρασκευής  που γέμισε το θεατράκι του 2ου Γυμνασίου, χειροκρότησε θερμά τις εξαιρετικές ερμηνείες των Γουιλφρέντο Περάσα και Ανίμπαλ Γκρουν, δύο καταξιωμένων ηθοποιών του  Περιφερειακού Θιάσου της Πολιτείας της Πορτουγκέσα.

Την ξεχωριστή αυτή βραδιά, που διοργάνωσαν η Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, τίμησαν με την παρουσία τους και τον χαιρετισμό τους ο πρέσβης  Φαρίντ Φερνάντεζ και ο δήμαρχος  Γιάννης Σταθόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet