Μουσικές νότες από τον ελληνικό και ξένο κιν/γράφο στο “Στ. Κώτσης”
Πολιτισμός

Μουσικές νότες από τον ελληνικό και ξένο κιν/γράφο στο “Στ. Κώτσης”

Με ευχές για πολλές και καλές προβολές πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουλίου 2015, στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο «Θανάσης Βέγγος», η μουσική εκδήλωση-αφιέρωμα στον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ).

Γνωστές επιτυχίες του ελληνικού και ξένου σινεμά ερμήνευσαν με τον μοναδικό τους τρόπο οι Δώρος Δημοσθένους, Γιώργος Κωνσταντινίδης και σε έκτακτη φιλική συμμετοχή η Μαρία Ρεμπούτσικα.

Την εκδήλωση «άνοιξε» με τον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ενώ αμέσως μετά τον λόγο πήραν o σκηνοθέτης Ανδρέας Θωμόπουλος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για τη φιλία του με τον Θανάση Βέγγο και ο γνωστός ηθοποιός Τάκης Σπυριδάκης, που μετέφερε στιγμές από τη συνεργασία του με τον αείμνηστο ηθοποιό.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν το μικρόφωνο πήρε ο τραγουδιστής και συνθέτης Νίκος Ζιώγαλας, ο οποίος ερμήνευσε επιτυχίες του αλλά και τραγούδια από τον κινηματογράφο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, o πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, η αντιδήμαρχος Ελ. Πετσατώδη, η πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαργ. Δημητρίου- Καβρουδάκη, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Στ.Ψύλλα, από το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ ο Παν. Παναγάκος, η πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Κοντόπευκου Β. Κουτσογιάννη, από τον Σύλλογο Κατοίκων Τσακού οι Δ. Μπεθάνης και Παν. Σκόνδρα, η πρόεδρος των Σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης Ν. Μπελεχρή, η αντιπρόεδρος του Βόλεϊ Αρ. Μπονάρου κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet