Μουσική εκδήλωση με πολιτικές νότες από 4 ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους της Αγ. Παρασκευής
Πολιτική

Μουσική εκδήλωση με πολιτικές νότες από 4 ανεξάρτητους δημοτικούς συμβούλους της Αγ. Παρασκευής

Μουσική εκδήλωση με πολιτικές νότες πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018 σε κατάστημα καφέ της Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα, τέσσερις ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής, οι Μαρία Ρεμπούτσικα, Ελισάβετ Πετσατώδη, Γιάννης Λογοθέτης και Γιάννης Μυλωνάκης διοργάνωσαν μουσική βραδιά – αφιέρωμα στα τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη.

Όπως σημειώνουν στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία τους θα έχει συνέχεια, αφού είναι μόνο «η αρχή κοινών δράσεων όχι μόνο στον χώρο του πολιτισμού, αλλά και σε ευρύτερα ζητήματα που αφορούν στην πόλη μας και τη ζωή μας», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ευχαριστώντας τους πολίτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση, οι τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι σημειώνουν:

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν με ενθουσιασμό στην πρόσκλησή μας να θυμηθούμε και να τραγουδήσουμε μαζί τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη.

Η πρωτοβουλία μας αυτή είναι η αρχή κοινών δράσεων όχι μόνο στον χώρο του πολιτισμού, αλλά και σε ευρύτερα ζητήματα που αφορούν στην πόλη μας και τη ζωή μας.

Σε μία εποχή έντονων αντιπαραθέσεων, όπως αυτή που ζούμε, πιστεύουμε ότι η κοινή δράση συνιστά μια θετική αλλαγή, που έχει να προσφέρει πολλά σε όλες και όλους μας.

Εμείς, προερχόμενοι από διαφορετικούς χώρους, αλλά έχοντας κοινό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, επιλέξαμε τη σύνθεση και την κοινή δράση ως απάντηση στην κατάσταση που βιώνουμε στην Αγία Παρασκευή.

Ευχαριστούμε και πάλι όλες και όλους για τη συμμετοχή τους, ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες που μας ταξίδεψαν σε κόσμους μαγικούς και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες κοινές δράσεις μας, για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε σύντομα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet