Ξεκινούν οι προβολές στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Αγ. Παρασκευής «Θ. Βέγγος»
Πολιτισμός

Ξεκινούν οι προβολές στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Αγ. Παρασκευής «Θ. Βέγγος»

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) ανακοινώνει το πρόγραμμα των προβολών του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου.

Η διοίκηση του Οργανισμού σημειώνει ότι κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στην πρώτη προβολή (9μ.μ.) θα προβάλλονται παιδικές ταινίες, ενώ στην δεύτερη (11μ.μ.) μια κλασική ταινία.

Κάθε Τετάρτη, στις 9μ.μ., θα προβάλλει ταινία η Κινηματογραφική Λέσχη Αγίας Παρασκευής. Οι υπόλοιπες ταινίες στην πλειοψηφία τους, θα προβάλλονται σε δυο προβολές για δυο ημέρες, για να τις δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι θεατές, αφού ο αριθμός των εισερχομένων θα είναι περιορισμένος.

Οι προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφου Αγίας Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος» πραγματοποιούνται στο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής (Νεαπόλεως 7).

Πληροφορίες

  1. Η είσοδος Θα πραγματοποιείται από την οδό Νεαπόλεως και, λόγω των μέτρων, θα είναι για περιορισμένο αριθμό θεατών, κατά σειρά προτεραιότητας, έωs 200 άτομα ανά προβολή. Κατά την είσοδό, οι προσερχόμενοι θα χορηγούν καρτέλα εισόδου, την οποία θα παραδίδουν κατά την προσέλευσή τους στον κυρίως χώρο. Οι καρτέλες θα διατίθενται για την πρώτη προβολή (9μ.μ.-22:30) από τις 20:15, ενώ για την δεύτερη (11μ.μ.-00:30) από τι 22:15. Δεν Θα υπάρχει διάλειμμα κατά τη διάρκεια της προβολής.
  2. Η χρήση μη ιατρικής μάσκαs είναι υποχρεωτική για του θεατές κατά την είσοδο και έξοδο στον χώρο και κατά την προσέλευση και αποχώρηση από το κυλικείο ή τι τουαλέτες. Μπορείτε να την αφαιρείτε καθήμενοι, κατά τη διάρκεια τηs προβολής.
  3. Στιs παιδικές ταινίες, τα παιδιά να συνοδεύονται από έναν μόνο συνοδό, ανεξαρτήτως του αριθμού των συνοδευόμενων παιδιών, οι οποίοι θα έχουν τον έλεγχό τους. Οι συνοδοί δεν πρέπει να καταλαμβάνουν θέση παιδιών. Έχει ληφθεί μέριμνα για την εποπτεία των παιδιών από τους συνοδούs, από παρακείμενο χώρο, με οπτική επαφή στον χώρο προβολήs.
  4. Στον χώρο θα λειτουργεί κυλικείο. Η διοίκηση συνιστά να μην φέρνουν οι προσερχόμενοι μαζί φαγώσιμα είδη ή ποτά. Η προσέλευση στο κυλικείο επιτρέπεται πριν την έναρξη τηs προβολήs και κατά τη διάρκειά τηs, αφού δεν θα υπάρχει διάλειμμα. Μέγιστος αριθμόs ατόμων σε αναμονή στο κυλικείο, 8 άτομα.
  5. Ο χώρος καθαρίζεται και απολυμαίνεται τακτικά, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Στιs τουαλέτεs και στο κυλικείο θα υπάρχει αντισηπτικό υγρό.

Οδηγίες

Για την ασφάλεια όλων και τη βέλτιστη λειτουργία του χώρου, το Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ παρακαλεί:

  • Ακολουθείστε τις οδηγίες του εξουσιοδοτημένου για την εξυπηρέτησή σας προσωπικού.
  • Μην καπνίζετε στον χώρο του κινηματογράφου και στον περιβάλλοντα χώρο.
  • Ρίχνετε τα απορρίμματα στους κάδους, διατηρείτε τον χώρο και τις τουαλέτες καθαρές.
  • Μην μετακινείτε τα καθίσματα, είναι τοποθετημένα σύμφωνα με του κανόνεs για την ασφάλεια όλων.
  • Τηρείτε τις αποστάσεις κατά την προσέλευση για την είσοδό σας, στο κυλικείο και κατά την έξοδό σας μετά τη λήξη της προβολής.
  • Πριν εξέλθετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τα προσωπικά σας αντικείμενα.
  • Εξέλθετε από τον χώρο σύμφωνα με τι υποδείξεις του εξουσιοδοτημένου προσωπικού. 

Οι διοίκηση κοινοποιεί το πρόγραμμα του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος», για την περίοδο 12 Ιουλίου έως 29 Αυγούστου 2021.

Κατά την πρώτη ημέρα της προβολής (12/7) θα προβληθεί η ταινία «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι», με την παρουσία του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet