«Οι τέχνες ανταμώνουν στη Βίλα Ιόλα»: Πρεμιέρα για τις πενθήμερες εκδηλώσεις
Κοινωνία

«Οι τέχνες ανταμώνουν στη Βίλα Ιόλα»: Πρεμιέρα για τις πενθήμερες εκδηλώσεις

Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες (15/6) το βράδυ η πρεμιέρα των πενθήμερων εκδηλώσεων «Οι τέχνες ανταμώνουν στη Βίλα Ιόλα», με αφορμή τη συμπλήρωση 35 ετών από τον θάνατο του σπουδαίου Αλέξανδρου Ιόλα.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής, σε ένα μαγικό βράδυ, στην πανέμορφη αυλή της βίλας, υπό το φως του φεγγαριού και της εκπληκτικής ατμόσφαιρας που είχε δημιουργηθεί από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Χριστόφορο Αντωνιάδη και τους συνεργάτες του, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την παράσταση «Άγιος Χριστοφόρος», η οποία πραγματεύεται τον ανατρεπτικό βίο του Αγίου.

Στην παράσταση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής και πρώην δήμαρχος της πόλης Βασίλης Γιαννακόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιάννης Κεχρής, οι αντιδήμαρχοι Αγίας Παρασκευής, Ιωάννης Αργυρός και Διονύσης Λέκκας, ο γενικός γραμματέας του Δήμου δρ. Μιλτιάδης Κύρκος, ο τέως δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Ανδρέας Γκιζιώτης, καθώς και πλήθος κόσμου.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής εστίασε και στη δημοπράτηση της Βίλας Ιόλα, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που βρίσκεστε απόψε εδώ και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που συνετέλεσαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η υπέροχη βραδιά και η όλη διοργάνωση. Στο σημείο αυτό και αφού ευχαριστήσω και τον τέως δήμαρχο Γ. Σταθόπουλο ο οποίος αγόρασε τη βίλα, θέλω να ανακοινώσω πως είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε πως την επόμενη εβδομάδα η Βίλα Ιόλα δημοπρατείται. Η χρηματοδότηση έχει βρεθεί και αν όλα πάνε καλά του χρόνου τέτοια εποχή ο εργολάβος πιάνει δουλειά και σε περίπου 2-2,5 χρόνια θα είμαστε σε θέση να απολαύσουμε την ανανεωμένη Βίλα Ιόλα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet