ΠΑΟΔΑΠ: Συγχαρητήρια στους προέδρους του Συλλ. Κοντοπεύκου – Παραδείσου – Πευκακίων & Κινημ/κής Λέσχης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

ΠΑΟΔΑΠ: Συγχαρητήρια στους προέδρους του Συλλ. Κοντοπεύκου – Παραδείσου – Πευκακίων & Κινημ/κής Λέσχης

Τα συγχαρητήριά του για την επανεκλογή των προέδρων του Συλλόγου Κοντοπεύκου – Παραδείσου – Πευκακίων και της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής εκφράζει ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ, Σωτήρης Παπαμιχαήλ.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ επισημαίνει τα εξής:

Η ανανέωση της εμπιστοσύνης των μελών του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντοπεύκου – Παραδείσου – Πευκακίων Αγίας Παρασκευής στο πρόσωπο της κ. Παρασκευής Κουτσογιάννη, καθώς και των μελών της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής στο πρόσωπο της κ. Μιρέλλας Λεγάκη αποτελεί επιβεβαίωση της δράσης τους ως προέδρων των συλλόγων αυτών.

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά, διότι και τα δύο αυτά πρόσωπα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην κατάρτιση και υλοποίηση της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου, η μεν κ. Κουτσογιάννη τόσο ως μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ, όσο και ως ενεργός υποστηρικτής του όλου δημοτικού σχεδιασμού για το Κτήμα και τη Βίλα Αλεξάνδρου Ιόλα, η δε κ. Λεγάκη ως ιδρυτής της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής και συμμέτοχος στην ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών στην Κινηματογραφική Τέχνη.

Ευχόμαστε ολόψυχα επιτυχημένη θητεία και συνέχιση της άψογης συμμετοχής και συνεργασίας με τον Δήμο και τον ΠΑΟΔΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2019
Powered by Wisenet