Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Αγ. Παρασκευής 1-7 Αυγούστου
Πολιτισμός

Πρόγραμμα προβολών Δημοτικού Κινηματογράφου Αγ. Παρασκευής 1-7 Αυγούστου

Συνεχίζονται την εβδομάδα 1-7 Αυγούστου 2018 οι προβολές ταινιών στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αγ. Παρασκευής «Θανάσης Βέγγος».

Το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών έχει ως εξής:

Τετάρτη 1η Αυγούστου

21:00 – «Οι λεβέντες της θάλασσας»

Προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής.

Δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ της Βίκυς Πεζίρη για τη ζωή των σφουγγαράδων της Καλύμνου και τους κινδύνους της. Η τελευταία ταινία του αξέχαστου Γιώργου Φούντα στον ρόλο του αφηγητή. Πρωταγωνιστεί ο Πασχάλης Τσαρούχας.

Η σκηνοθέτρια Βίκυ Πεζίρη (αντιπρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Αγίας Παρασκευής), η μουσικός Δάφνη Ζαφειρακοπούλου και ο ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας θα είναι παρόντες στην προβολή και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Πέμπτη 2 Αυγούστου – Παρασκευή 3 Αυγούστου

21:00 – «Αυτή η Γη είναι δική μας»

Γαλλική δραματική ταινία σε σκηνοθεσία Λουκά Μπελβό με τους Εμιλί Ντεκέν, Γκιγιόμ Γκουί, Αντρέ Ντουσολιέ.

Μια εργαζόμενη μητέρα θέτει υποψηφιότητα για τη δημαρχία ύστερα από πρόταση ενός εθνικιστικού κόμματος.

23:00 – «Αυτή η Γη είναι δική μας»

Σάββατο 4 Αυγούστου – Κυριακή 5 Αυγούστου

21:00 – «Mέχρι το τέλος»

Αμερικανογαλλική ταινία γουέστερν σε σκηνοθεσία Τόμι Λι Τζόουνς με τους Τόμι Λι Τζόουνς, Χίλαρι Σουάνκ, Μέριλ Στριπ, Τζέιμς Σπέιντερ.

Στη Νεμπράσκα της δεκαετίας του 1850 μια μοναχική, αλλά δυναμική γυναίκα σώζει έναν αναξιόπιστο λιποτάκτη από την αγχόνη, αναγκάζοντάς τον να τη συνοδεύσει σε ένα εκκλησιαστικό ίδρυμα της Αιόβα, όπου θέλει να μεταφέρει τρεις γυναίκες που έχουν χάσει τα λογικά τους.

23:00 – «Mέχρι το τέλος»

Δευτέρα 6 Αυγούστου – Τρίτη 7 Αυγούστου

21:00 – «Οι Απίθανοι»

Αμερικανική παιδική ταινία animation σε σκηνοθεσία Μπραντ Μπερντ με τους Κρεγκ Νέλσον, Χόλι Χάντερ, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Μπραντ Μπερντ.

Ο σούπερ ήρωας κύριος Απίθανος εξαναγκάζεται από το κράτος να αποσυρθεί από τη δράση, γίνεται ασφαλιστής και πλήττει αφόρητα. Ενώ η γυναίκα του και τα παιδιά του -επίσης σούπερ ήρωες- προσπαθούν να προσαρμοστούν σε μια φυσιολογική ζωή των προαστίων, εκείνος αναλαμβάνει κρυφά μια νέα επικίνδυνη αποστολή που όμως βάζει όλη την οικογένεια σε μπελάδες.

23:00 – «Iris»

Γαλλικό Θρίλερ σε σκηνοθεσία Τζαλίλ Λεσπέρ με τους Ρομέν Ντιρίς, Σαρλότ Λε Μπον, Τζαλίλ Λεσπέρ.

Η Ιρίς, η όμορφη γυναίκα του πλούσιου τραπεζίτη Αντουάν Ντοριό εξαφανίζεται μυστηριωδώς την ώρα που ο τελευταίος πληρώνει τον λογαριασμό σε ένα εστιατόριο. Ο απαγωγέας ζητά από τον άντρα της λύτρα, τα οποία εκείνος ξεκινά, υπό την παρακολούθηση της αστυνομίας, να αφήσει σε έναν σταθμό τρένου, όπως του έχει ζητηθεί. Αλλά ούτε ο άντρας, ούτε η Ιρίς είναι εκεί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet