Στις γειτονιές του κόσμου… ταξίδεψε το κοινό του «SummERTime»
Πολιτισμός

Στις γειτονιές του κόσμου… ταξίδεψε το κοινό του «SummERTime»

Με δύο μοναδικές μουσικές βραδιές συνεχίστηκε την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 το «SummERTime» που  διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η ΕΡΤ στον κήπο του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, και είναι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την Παρασκευή το μουσικό ταξίδι ξεκίνησε με κουρδικά τραγούδια και χορούς που παρουσίασαν μουσικό συγκρότημα και χορευτική ομάδα των Κούρδων προσφύγων του Λαυρίου.

Στη συνέχεια η Καλλιόπη Βέττα, ο Χάικ Γιαζιτζιάν και ο Μανώλης Αφολάνιο (Μc Yinka) ταξίδεψαν το κοινό «Στις Γειτονιές του Κόσμου…» με μια εξαιρετική παράσταση γεμάτη ευρήματα, αυτοσχεδιασμούς, χρώματα και συναισθήματα, όπου το έθνικ συνάντησε το hip hop, το funk και τη jazz σ΄ ένα υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο.

Το Σάββατο η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ παρουσίασε μια υπέροχη συναυλία με τίτλο «Beatles 24+1 τραγούδια, με μια άλλη ματιά». Την ορχήστρα διηύθυνε ο Νίκος Πλατύραχος, ενώ τα τραγούδια των Beatles ερμήνευσαν οι Άρης Πλασκασοβίτης, Φαίδων Φαρίντ, Απόστολος Ψυχράμης και Βασίλης Κούρτης.

Σήμερα Δευτέρα  10 Ιουλίου, στις 20:30, η Γλυκερία παρουσιάζει ένα πρόγραμμα, που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με αγαπημένα τραγούδια -λαïκά, έντεχνα,παραδοσιακά- καθώς και με τις επιτυχίες της σπουδαίας ερμηνεύτριας, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της. Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet