Στις 12 Ιουλίου ξεκινούν οι προβολές από τον Δημοτικό Κινηματογράφο Αγ. Παρασκευής «Θ. Βέγγος»
Print Friendly, PDF & Email
Αγία Παρασκευή

Στις 12 Ιουλίου ξεκινούν οι προβολές από τον Δημοτικό Κινηματογράφο Αγ. Παρασκευής «Θ. Βέγγος»

Μετά τις κυβερνητικές αποφάσεις για την επαναλειτουργία των θερινών κινηματογράφων, ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) ενημερώνει τους δημότες και τους κατοίκους της πόλης, ότι έχει ήδη από μηνών προβεί στον κατάλληλο σχεδιασμό για τη λειτουργία του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου «Θ. Βέγγος» -για φέτος το καλοκαίρι- και στις προεργασίες που απαιτούνται.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου, ο Δημοτικός Κινηματογράφος θα επαναλειτουργήσει στον όμορφο και φιλόξενο χώρο του 2ου Γυμνασίου (έχει υποβληθεί σχετικό αίτημα στην Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) με σχολαστική τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των κανόνων ασφαλείας για τον χώρο και τους θεατές.

Η διάρκεια των προβολών θα είναι, εκτός σημαντικού απροόπτου, από τις 12 Ιουλίου έως τις 29 Αυγούστου 2021. Ήδη δε ο ΠΑΟΔΑΠ προχωρά στην αξιολόγηση για την επιλογή των ταινιών που θα προβληθούν, επιδιώκοντας να προσφέρει στους θεατές ποιοτικές ταινίες, σύμφωνα με τις δυνατότητες που υπάρχουν λόγω της καταστάσεως, επισημαίνει η διοίκηση.

Επιπλέον, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο ΠΑΟΔΑΠ αξιολόγησε τις προτάσεις-παρατηρήσεις των θεατών, που κατατέθηκαν στην προηγούμενη περίοδο (υπενθυμίζεται ότι πέρυσι είχαν συμπληρωθεί 835 ερωτηματολόγια) και θα ικανοποιήσει σχεδόν το σύνολό τους.

«Πιστεύουμε ότι, φέτος, οι παρεχόμενες υπηρεσίες από τον Δημοτικό Κινηματογράφο θα είναι σε πολύ υψηλότερο επίπεδο από τα προηγούμενα έτη, επιτυγχάνοντας τον στόχο μας που είναι πιο ψηλά, πιο μακριά, πιο δυνατά», δήλωσε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Σπύρος Παπασπύρος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet