Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Νεολαίας Δήμου Αγίας Παρασκευής
Πολιτισμός

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Νεολαίας Δήμου Αγίας Παρασκευής

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 1ου Φεστιβάλ Νεολαίας του Δήμου Αγίας Παρασκευής έχει ξεκινήσει, καθώς το Σάββατο και την Κυριακή (3-4 Ιουλίου 2021) η… καρδιά των νέων της πόλης θα «χτυπά» στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η αντιδημαρχία Νεολαίας προχωρούν σε μία ακόμα πρωτοποριακή κίνηση που έχει ως σκοπό να δώσει τη σκυτάλη στους νέους και να στρέψει τα φώτα πάνω τους.

Το Φεστιβάλ Νεολαίας, που, όπως επισημαίνουν οι διοργανωτές, φιλοδοξεί να αποτελέσει θεσμό για την πόλη της Αγίας Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί, υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του υπουργείου Παιδείας (ΙΝΕΔΙΒΙΜ), της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) και του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος».

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Νεολαίας θα τηρηθούν όλα τα μέτρα πρόληψης έναντι της Covid-19, με καθήμενους στον χώρο εκδηλώσεων και υποχρεωτική χρήση μάσκας, ενώ θα υπάρχει κλιμάκιο διενέργειας rapid tests από την Περιφέρεια Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet