30 χρόνια «ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ»
Πολιτισμός

30 χρόνια «ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ»

Τα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα της Αγίας Παρασκευής γιορτάζει φέτος η Ομάδα Θεάτρου «ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ» του Δήμου, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου – ΠΑΟΔΑΠ και με ενεργή συμμετοχή σε Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.

Για 20 χρόνια η Ομάδα έχει αποσπάσει 36 βραβεία και διακρίσεις (1987-2007). Από το 2009 έχει ενταχθεί στο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Νομού Αττικής και από τότε συμμετέχει ανελλιπώς στον θεσμό αυτό.

Η φετινή παρουσία της ομάδας στην πόλη και στο 9ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ γίνεται με το αριστούργημα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα «Γέρμα».

Στο 9ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ συμμετέχουν οι  Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Περιστερίου και ως φιλοξενούμενος ο Δήμος Ιλίου.

Η Ομάδα Θεάτρου της Αγίας Παρασκευής ήδη παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τις τέσσερις πρώτες παραστάσεις της στο πλαίσιο του Φεστιβάλ στους Δήμους Ταύρου (25/6), Κερατσινίου-Δραπετσώνας (1/7), Περιστερίου (4/7) και Ιλίου (6/7). ToΔιαδημοτικό Φεστιβάλ στην πόλη της Αγίας Παρασκευής θα διεξαχθεί από 10 έως και 17 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο «Στ. Κώτσης» (πρώην Στρατόπεδο Σπυρούδη, Σπάρτης 1).

Πρόγραμμα 9ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet