Αρχίζει 10 Σεπτεμβρίου το 9ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμων Αττικής
Πολιτισμός

Αρχίζει 10 Σεπτεμβρίου το 9ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμων Αττικής

Αρχίζουν το Σάββατο 10  Σεπτεμβρίου οι παραστάσεις του 9ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμων Αττικής στην Αγία Παρασκευή, οι οποίες και θα συνεχιστούν έως το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, κάθε βράδυ στις 8:30,  στον χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου «Θανάσης Βέγγος», μετά την προσθήκη ειδικά διαμορφωμένης σκηνής στο Πάρκο «Σταύρος Κώτσης», πρ. Στρατόπεδο «Σπυρούδη»  (Σπάρτης 1-Αγ. Παρασκευή).

Στο Φεστιβάλ, στο οποίο συμμετέχουν οι  Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Περιστερίου και φιλοξενούμενος ο Δήμος Ιλίου, η Ομάδα Θεάτρου «ΘΕΑΤΡΟΠΟΙ» του Δήμου Αγίας Παρασκευής θα παρουσιάσει, σε σκηνοθεσία Γ. Δεγαΐτη, το αριστούργημα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα «ΓΕΡΜΑ», που ήδη παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τέσσερις φορές στο πλαίσιο των Φεστιβάλ στους Δήμους Ταύρου 25/6,  Κερατσινίου Δραπετσώνας 1/7, Περιστερίου 4/7 και Ιλίου 6/7.

Η ομάδα, που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου (ΠΑΟΔΑΠ), και φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα θεατρικά δρώμενα της πόλης, εντάχθηκε στο Διαδημοτικό Φεστιβάλ το 2009. Μέχρι τότε και για 20 χρόνια συμμετείχε σε πολλά  φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου, στα οποία είχε αποσπάσει πλήθος βραβεία και διακρίσεις.

9ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου
Πρόγραμμα 9ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet