Ξεκίνησε το 9ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής
Πολιτισμός

Ξεκίνησε το 9ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016 οι παραστάσεις του 9ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής στην Αγία Παρασκευή.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στα παιδιά με το παιδικό έργο του Γ. Καλατζόπουλου «Το Παραμύθι που δεν το έλεγε κανείς» από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου «Εν Δράσει».

Την έναρξη του Φεστιβάλ κήρυξε με ομιλία του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος. Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ και ο υπεύθυνος της Θεατρικής Ομάδας του Δήμου Αγίας Παρασκευής Γιάννης Δεγαΐτης.

Σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Ιλίου θα παρουσιάσει στο κοινό το έργο του Λ. Πιραντέλλο «Απόψε Αυτοσχεδιάζουμε», ενώ αύριο Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας «Θέομα Κέδρα» θα παρουσιάσει του έργο του Α. Τσέχωφ «Αυτό το ζώο το παράξενο».

Οι θεατρικές παραστάσεις του Φεστιβάλ ξεκινούν στις 8:30 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο στο ριζικά ανακαινισμένο υπαίθριο θέατρο του Πολιτιστικού Πάρκου «Σταύρος Κώτσης» (Θεμιστοκλέους και Σπάρτης 1) στην Αγία Παρασκευή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet