Μεγάλη συμμετοχή στις Μουσικές Λαϊκές Βραδιές
Πολιτισμός

Μεγάλη συμμετοχή στις Μουσικές Λαϊκές Βραδιές

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο στο Πολιτιστικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης» η σειρά των συναυλιών που θα δώσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αγίας Παρασκευής  σε όλες τις γειτονιές της πόλης.

Στην έναρξη των συναυλιών ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος τόνισε τη μεγάλη σημασία και βαρύτητα που δίνει η δημοτική Αρχή στον Πολιτισμό. Υπενθύμισε στους παρευρισκόμενους όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που χωρίς αντίτιμο διοργάνωσε ο Δήμος και ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και μίλησε για τον πλήρως  ανανεωμένο και ανακαινισμένο υπαίθριο χώρο πολιτισμού που δημιούργησε με τη λειτουργία του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου και του υπαίθριου Δημοτικού Θεάτρου στο Πολιτιστικό Πάρκο «Σταύρος Κώτσης».

Μετά τις κινηματογραφικές προβολές και τις θεατρικές παραστάσεις τη σκυτάλη πήρε και πάλι η μουσική με τις «Μουσικές Λαϊκές Βραδιές» της Φιλαρμονικής του Δήμου στις γειτονιές της πόλης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ συνεχάρη τον αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Ξενοφώντα Τζανίνη που με κέφι, όρεξη και μεράκι συμμετέχει ενεργά στη διοργάνωση και πραγματοποίηση των συναυλιών που γίνονται στην Αγία Παρασκευή.

Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί δύο από τις προγραμματισμένες συναυλίες της Φιλαρμονικής που είναι αφιερωμένες στο λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι, με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που δεν κάθισε απλός ακροατής, αλλά ξεσηκώθηκε και άρχισε τον χορό.

Σήμερα, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016, η Φιλαρμονική θα βρίσκεται στην πλατεία Τσακού στο Β΄ ΚΑΠΗ της πόλης.

Στο πρόγραμμα προστέθηκε μια ακόμη βραδιά, την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Αϊ Γιάννη, και αυτό διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

  • Τετάρτη 21/9: Πλατεία Τσακού (Β΄ ΚΑΠΗ)
  • Πέμπτη 22/9: Πλατεία Δημοκρατίας (Ιόλα)
  • Παρασκευή 23/9: Πευκάκια, έναντι Παιδικής Χαράς οδού Αγίων Αναργύρων
  • Σάββατο 24/9: Πλατεία «Μελίνας Μερκούρη» (Κοντόπευκο)
  • Δευτέρα 26/9: Κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής
  • Τετάρτη 28/9: Πλατεία Αϊ Γιάννη

Ώρα έναρξης  20:30.

Τραγουδούν η Ελευθερία Βλάσση και ο Χρήστος Κανελλόπουλος, μπουζούκι παίζει ο Μιχάλης Σπυριδάκης και διευθύνει ο Ξενοφών Τζανίνης που έχει κάνει και την ενορχήστρωση.

Είσοδος ελεύθερη, με προαιρετική συνεισφορά ειδών για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet