Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγία Παρασκευή την Τρίτη 11 Αυγούστου
Print Friendly, PDF & Email
Αγία Παρασκευή

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγία Παρασκευή την Τρίτη 11 Αυγούστου

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής ανακοινώθηκαν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα της περιοχής του Δήμου Αγίας Παρασκευής, την Τρίτη 11 Αυγούστου 2020, κατά τις ώρες 07.30 έως 19.00, λόγω εκτέλεσης εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Ανάπλαση οδού Ευεργέτου Γιαβάση και λοιπών οδών στην περίμετρο της κεντρικής πλατείας», ως εξής:

Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρου Μεσογείων έως στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ευεργέτου Γιαβάση.

Αποκλεισμός αριστερής στροφής της Λεωφόρου Μεσογείων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλακτικά, μέσω της οδού Ηπείρου.

Αποκλεισμός δεξιάς στροφής της Λεωφόρου Μεσογείων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγ. Παρασκευή, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται εναλλακτικά, μέσω της οδού Αιγαίου Πελάγους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet